Gascoyne cere demisia lui Mosley

Publicat luni, 14.04.2008 11:31 de Daniel Popescu

Mike Gascoyne a lasat sa se intelegea ca Max Mosley ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte al FIA in urma scandalului in care a fost implicat.

Numeroase organizatii din lumea sporturilor cu motor si-au exprimat indignarea fata de recentul scandal sexual in care a fost implicat presedintele FIA, Max Mosley, cerandu-i acestuia sa demisioneze. Totusi, sefii de echipa din Formula 1 au pastrat tacerea in acest caz, refuzand sa comenteze cele intamplate.

Cu toate acestea, directorul tehnic al echipei Force India, Mike Gascoyne, a sugerat ca Mosley ar trebui sa-si dea demisia intrucat imaginea Formulei 1 in lume a fost grav afectata. "Scandalul zugraveste lumea sporturilor cu motor intr-o lumina foarte proasta si cineva intr-o astfel de pozitie trebuie sa aiba suficienta onoare si sa-si reconsidere pozitia", a declarat Gascoyne pentru News of the World, publicatia de la care a plecat tot scandalul. "Daca Mosley vrea sa ramana va devaloriza institutia FIA, ceea ce evident nu este bine. Cred ca orice persoana in pozitia lui ar trebui sa ia in considerare impactul actiunilor sale".