Grosjean: "Lotus are deficit de personal"

Publicat luni, 24.03.2014 17:53 de Daniel Popescu

Romain Grosjean a atras atenţia că Lotus nu are suficient de mulţi angajaţi, însă echipa este încrezătoare că va reveni la prestaţiile de anul trecut până la debutul sezonului european.

Lotus traversează o perioadă dificilă la începutul acestui sezon după ce ambii piloţi ai echipei au abandonat în etapa inaugurală din Australia.

Pe parcursul pauzei de iarnă, echipa a fost nevoită să renunţe la 100 dintre cei 500 de angajaţi din cauza bugetului limitat, iar Romain Grosjean a admis că acest lucru a creat un deficit de personal.

"Lucrurile s-au stabilizat, iar atmosfera din cadrul echipei este destul de bună. Am lăsat în urmă toate problemele noastre de anul trecut. Cu siguranţă trebuie să mai recrutăm oameni care să sprijine echipa mai mică, dar în general lucrurile sunt pozitive", a declarat francezul.

Cu toate acestea, directorul tehnic Nick Chester este optimist în privinţa progreselor pe care le poate înregistra Lotus. Acesta anticipează că echipa va reveni la forma de la sfârşitul anului trecut până la Marele Premiu al Spaniei, care va deschide sezonul european al Formulei 1 în prima parte a lunii mai.

"Cu siguranţă sperăm la o îmbunătăţire pentru Malaysia şi Bahrain, dar probabil că vor fi doar paşi mici, întrucât cursele vor avea loc una după cealaltă. S-ar putea să aşteptăm până la Barcelona pentru a fi într-o poziţie mai stabilă şi pentru a concura la nivelul la care vrem. Un lucru este sigur, muncim cu toate forţele şi ne concentrăm să scoatem cea mai bună performanţă din monopostul E22", a precizat el.

Via GMM, F1Fanatic