Hamilton si Alonso asteapta primul viraj

Publicat duminică, 27.05.2007 14:06

Desi Ron Dennis spune ca nu le va da pilotilor McLaren ordine referitoare la modul de abordare a primul viraj, Alonso si Hamilton cred ca discutii vor exista insa nu e nevoie de ele pentru ca ambii sunt destul de maturi incat sa nu se atace inutil inca de la debutul cursei.

"In Bahrain am avut o discutie cu Fernando despre modul in care ar trebui sa se comporte in astfel de situatii si am vorbit si cu Hamilton cu diferite alte ocazii. Insa ambii sunt profesionisti si stiu cum sa abordeze primul viraj al unui Mare Premiu, si tocmai de asta nu voi mai avea astfel de discutii cu ei inaintea startului de astazi"

, afirma Dennis. Seful McLaren este insa contrazis partial chiar de catre piloti:

"Echipa va avea un cuvant de spus inaintea startului insa ne respectam reciproc si fiecare dintre noi doi vrea tot ce e mai bine pentru echipa. Nu cred ca vor fi probleme", declara Fernando Alonso. Acesta este completat de colegul sau, Lewis Hamilton: "Echipa va vorbi cu noi inaintea cursei, insa vrem sa facem o treaba buna pentru McLaren. Probabil vom aborda acel prim viraj mai putin energic decat am face-o in cazul in care langa noi s-ar afla o masina Ferrari. Insa daca voi avea un start foarte bun si voi avea ocazia sa trec in fata, o voi face. Fara sa fac nimic prostesc, evident".

  • viduka, duminică, 27.05.2007 14:40
    bafta la toti

    Eu zic ca pilotii de la McClaren nu vor termina cursa.Am o presimtire si sper sa fie adevarata ,asa ca am schimbat echipa in acest moment chiar daca o sa pierd o groaza de puncte.

  • reddog, duminică, 27.05.2007 14:55
    am avut si eu

    aceiasi presimtire...totusi sunt multe puncte la mijloc si prefer sa nu risc

  • aphelyon, duminică, 27.05.2007 18:24
    :))

    presimtiri huh? :))...

  • Ciprian, duminică, 27.05.2007 20:12
    vai.....

    proasta presimtire =)))