Presedintele Renault: "Stam in F1 doar daca castigam!"

Publicat duminică, 27.05.2007 14:31

Carlos Ghosn, presedintele Renault, spune ca echipa de Formula 1 va continua sa participe in Marele Circ doar daca va reusi sa revina la victorii.

"Pentru mine, cel mai important este trend-ul. deocamdata suntem in situatia in care suntem numarul patru sau cinci si nu speram la mai bine, la a face parte din nou din show. Si atunci ma intreb de ce mai trebuie sa participam. Nu vom spune niciodata 'si noi suntem in Formula 1'. Nu vrem sa facem asta. Insa pot sa accept suisuri si coborasuri, suntem obisnuiti cu asta. Am incredere ca echipa va reusi o a doua jumatate de sezon mult mai buna decat prima. Si vrem sa continuam sa fim o parte importanta a show-ului la cel mai inalt nivel"

, afirma Ghosn.

  • Giannig, luni, 28.05.2007 11:10
    trist dar are dreptate

    Mda....probabil ca Alonso se intalnise cu senior Ghosn si d-aia s-a gandit neaparat ca e cazul sa paraseasca nava. Renault au avut momente in istorie cand au iesit si revenit din F1 , fie ca motorist, fie acum ca team. Mi-e teama ca trendul este descendent si dupa forma Mclaren&Ferrari nu ii vad sa reuseasca macar o victorie anul asta. Sa nu uitam nici BMW care desi la distanta, este veritabil #3.