Hamilton: "Webber m-a blocat". Webber: "Asa e la Monaco"

Publicat duminică, 27.05.2007 13:48

Una dintre disputele de dupa calificarile Marelui Premiu de la Monaco a avut loc intre Lewis Hamilton si Mark Webber. Debutantul de la McLaren l-a acuzat pe veteranul australian ca l-a blocat intr-un tur rapid din calificari care ii putea aduce pole position-ul. "La intalnirea pilotilor dinaintea calificarilor, spunea ca cei care ii blocheaza pe altii ar trebui sa fie aspru sanctionati. Dupa aceea a intrat pe pista si m-a blocat intr-un tur rapid"

, afirma Hamilton referindu-se la Webber.

Australianul se apara insa, spunand ca fiecare pilot se confrunta cu probleme de trafic la Monte Carlo din cauza faptului ca acesta este foarte ingust. "Am facut tot ce s-a putut in situatia data. Cred ca am fost cat de fair s-a putut la acel moment. Toti am avut probleme de trafic in calificari, insa asta e situatia aici", afirma Webber.

  • leo, duminică, 27.05.2007 14:54
    traducerea

    nu stiu daca voi traduceti(cu toate ca ati putea modifica), dar ma zgarie pe creier cand vad(sau in unele cazuri aud)cuvantul "fair" intr-o traducere in limba romana. uneori cred ca exagerati cu englezismele. aici era cazul sa traduceti si "fair"(corect, cinstit, echitabil etc).