Hamilton va participa la Race of Champions

Publicat marţi, 18.11.2008 17:56 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton va fi prezent la Race of Champions si va face o demonstratie cu monopostul McLaren in cadrul evenimentului ce va avea loc pe 14 decembrie pe stadionul Wembley.

Noul campion mondial al Formulei 1 nu putea rata parciparea la unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din sporturile cu motor ale acestui final de an.

Lewis Hamilton va lua parte la Race of Champions in calitate de pilot al unei masini de strada Mercedes-Benz, urmand sa-l aiba alaturi pe Chris Hoy, triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice.

Confruntarea dintre Hamilton si Hoy va avea loc inainte de Cupa pe Natiuni din cadrul ROC, campionul mondial urmand sa efectueze si o demonstratie cu monopostul McLaren Mercedes.

"Va fi ceva foarte special. Am mai facut demonstratii de Formula 1 in alte locatii, dar Stadionul Wemblley este complet diferit, iar atmosfera va fi nebuna", a declarat Hamilton. "Va fi o cale grozava sa inchei un sezon fantastic si astept cu nerabdare acest show pentru a multumi fanilor pentru sprijinul lor".

  • scuderia, marţi, 18.11.2008 19:18
    ce fain

    sper sa vad un duel intre schumi si ham

  • cobra, marţi, 18.11.2008 20:54
    nu

    sunt de parere ca hamilton nu avea ce cauta la aceasta cursa ... el nu e un campion e un mare trist care nu poate castiga ceva prin propriile puteri

  • sharky_raduku, marţi, 18.11.2008 22:51
    @cobra

    inca mai esti frustrat ca massa a pierdut campionatul :)) "nu poate castiga ceva prin propriile puteri " auzi...asta-i buna :)

  • DRAKo, miercuri, 19.11.2008 13:43
    cobra

    Mai bine taceai!