Kovalainen poate concura in Turcia

Publicat joi, 08.05.2008 12:50 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen a primit acceptul medicilor FIA de a concura in Marele Premiu al Turciei, dupa ce a fost examinat la Istanbul in cursul diminetii de joi.

Dupa gravul accident suferit la Barcelona, pilotul echipei McLaren a fost transportat la spital si a ramas pentru o noapte sub stricta supraveghere a medicilor. Ulterior, el a revenit in tara sa natala, Finlanda, unde a inceput antrenamentele pentru cursa de la Istanbul. Totusi, pentru a putea concura in Turcia, finlandezul a trebuit mai intai sa treaca examenul medical impus de FIA.

Joi dimineata, un purtator de cuvant al echipei McLaren a confirmat ca Heikki Kovalainen a primit unda verde pentru a concura in Marele Premiu al Turciei din acest weekend. "Dupa examinarea medicala din aceasta dimineata efectuata de medicul delegat de FIA, Jean-Charles Piette, si de catre seful departamentului medical de la Istanbul, Cem Boneval, Heikki Kovalainen a primit aceptul de a concura in Marele Premiu al Turciei", se arata intr-un comunicat de presa al FIA.

  • crismar59, joi, 08.05.2008 19:43
    Greu!

    Greu v-ati mai miscat astazi. Cred ca ati avut o noapte grea. Multumim pentru stiri, dar altii le-au dat de la ora 9 dimineata. Bafta! Se munceste din greu in Romania.