Kovalainen: "Sunt 100% pregatit pentru Turcia"

Publicat joi, 08.05.2008 15:23 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen spune ca se simte pregatit sa concureze in Turcia, dupa ce medicii i-au dat unda verde sa ia startul in Marele Premiu al Turciei.

Finlandezul a marturisit ca este foarte bucuros sa poata concura in Turcia, in ciuda gravului accident suferit in cursa de la Barcelona.

"Evident, sunt foarte multumit de decizia echipei medicale a FIA", a declarat Kovalainen. "Am ajuns la Istanbul astazi si am fost increzator ca voi trece testul medical pentru ca ma simt 100% pregatit. Daca nu m-as fi simtit 100% pregatit as fi comunicat asta echipei si as fi ramas acasa. Pregatirile mele pentru acest weekend au decurs bine si am facut multe antrenamente"

.

Pilotul echipei McLaren a laudat masurile de securitate din Formula 1, dar a precizat ca accidentul a parut mai rau decat a fost in realitate. "Evident, este un mare plus pentru standardele de securitate din Formula 1 si pentru baietii din Spania care au lucrat din greu pentru a ma scoate din masina", a adaugat el. "Probabil ca accidentul a parut mai rau decat a fost in realitate. Am avut o mica durere de cap, dar am revenit la antrenamente aproape imediat. Acum privesc cu incredere urmatoarea cursa si restul sezonului".

  • szzsoci, joi, 08.05.2008 15:40
    ???

    Ma bucur pentru el ca este OK dar i-ati dat astazi deja 5 puncte pentru stirea ca se simte bine si va concura in Turcia... http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/11543/kovalainen-poate-concura-in-turcia.html

  • szzsoci, joi, 08.05.2008 16:27
    @ admin

    Am sau nu am dreptate? Ieri Kimi nu a fost punctat pentru ca l-a depasit pe Hakkinen In privinta celor mai rapide tururi de circuit iar astazi il punctati pe Kova pentru aceaasi informatie? Regula parca era ca o informatie odata publicata nu se va mai puncta...

  • daniel.popescu, joi, 08.05.2008 17:26
    @szzsoci

    In stirea anterioara s-a punctat faptul ca Heikki vaconcura in Turcia. Aici s-a punctat declaratia sa.