Massa anticipeaza o cursa dificila

Publicat sâmbătă, 10.05.2008 16:56 de Daniel Popescu

Felipe Massa se asteapta la o lupta stransa pentru victorie in Marele Premiu al Turciei, dupa ce a reusit al treilea pole position consecutiv la Istanbul.

Massa a castigat, de asemenea, ultimele doua curse din Turcia, insa brazilianul crede ca nu va avea o misiune usoara duminica.

"Astept ziua de maine si voi incerca sa fac cea mai buna cursa", a declarat Massa. "Cu siguranta nu va fi usor, deoarece concurentii nostri sunt foarte puternici si foarte aproape. Cursa de maine nu va fi usoara, asa ca vom incerca sa punem pneurile la momentul potrivit si sa folosim masina asa cum trebuie"

.

Massa a admis ca ii place foarte mult sa pilteze la Istanbul si s-a declarat incantat de performantele realizate pe acest circuit. "Cu siguranta am reusit un tur foarte bun", a adaugat el. "In Q3 am reusit sa incalzesc pneurile cum trebuie si chiar l-am depasit pe Alonso pentru a obtine un tur bun. La a doua iesire am imbunatatit putin si a fost suficient pentru a obtine polul. Sunt foarte feircit sa vin aici pentru a treia oara cu Ferrari si sa obtin al treilea pole.

Este un circuit fantastic pentru mine. Este o adevarat placere sa pilotez aici. Virajul 8 este foarte provocator, exista multe supravirari pentru a obtine maximum de la masina, iar virajele sunt foarte tehnice".