Massa: "McLaren si BMW sunt la acelasi nivel"

Publicat miercuri, 09.04.2008 10:26 de Daniel Popescu

Felipe Massa sustine ca in acest moment McLaren Mercedes si BMW-Sauber sunt aproximativ la acelasi nivel.

BMW-Sauber au avut un inceput de sezon promitator, reusind sa termine pe podium toate cele trei curse din acest an, iar Robert Kubica a obtinut chiar si un pole position in Bahrain. Pe de alta parte, McLaren au dezamagit mai ales in ultimele doua curse, iar Lewis Hamilton a avut o prestatie mediocra in Bahrain, terminand doar pe locul 13.

In acest context, Felipe Massa sustine ca BMW-Sauber au facut un mare pas inainte, iar McLaren au regresat, astfel ca cele doua echipe sunt aproape la acelasi nivel. "Un lucru este clar dupa cele trei curse de pana acum, si anume ca BMW au facut un mare pas inainte", a scris Massa pe blogul sau oficial. "Dar in acest moment este greu de spus daca ne vor putea ajuta obtinand puncte in defavoarea lui McLaren sau daca pot fi un adevarat candidat la titlu.

Se pare ca in acest moment BMW si McLaren sunt la acelasi nivel si trebuie sa ii urmarim cu mare atentie. Sa vedem ce se va intampla in cursa urmatoare. Totusi, principala noastra preocupare trebuie sa fie performanta noastra. Daca vom continua sa imbunatatim masina vom primi si recompensele".

Pilotul brazilian a marturist ca, din punctul sau de vedere, McLaren Mercedes sunt mai slabi in 2008 decat in sezonul trecut, cand Lewis Hamilton si Fernando Alonso s-au luptat pentru titlu pana in ultima cursa.

"Poate ca McLaren sunt ceva mai putin consistenti decat anul trecut, cand ne-au facut viata grea castigand o multime de puncte in primele trei curse. Anul acesta nu a fost cazul, iar asta este bine pentru noi, pentru ca, asa cum noi nu am castigat atat de multe puncte pe cat am fi putut, nici ei nu au facut asta. Asta este ceva pozitiv atat timp cat muncim din greu pentru a obtine rezultate consistente", a adaugat pilotul Scudriei Ferrari.

  • PeZz, miercuri, 09.04.2008 15:30
    bine zici mai soarece !!!!

    asta inseamna ca:Mclaren si Bmw sunt la acelasi nivel dar ferari sunt sub acest nivel de exemplu la nivel cu toro roso

  • DRAKo, miercuri, 09.04.2008 15:44
    Piesa de mobilier = Masa

    Acum o saptamana era pe farash si acum incepe sa-si dea cu parerea. Lasa-ne!!!!

  • Snatch, miercuri, 09.04.2008 21:46
    Pfoai.

    bai PEzz...te`ai dus la buda azi ???