Massa: “Situaţia actuală, mai bună decât cea de anul trecut”

Publicat marţi, 03.09.2013 16:45 de Daniel Popescu

Felipe Massa susţine că este într-o poziţie mult mai favorabilă să-şi păstreze locul la Ferrari decât în sezonul precedent, întrucât consideră că a înregistrat performanţe mai bune.

Felipe Massa continuă să lase impresia că nu se simte sub presiune în a doua jumătate a sezonului, când trebuie să obţină rezultate importante pentru a convinge Ferrari să-i prelungească contractul pentru 2014.

Pilotul brazilian explică această atitudine prin faptul că anul trecut a reuşit să rămână la echipă în ciuda faptului că trecea printr-o perioadă semnificativ mai grea.

“Situaţia de anul trecut era mai rea decât în acest an, pentru că performanţele mele din 2012 erau sub cele pe care le puteam obţine. Aşa că a fost mult mai dificil. În acest an am performanţe bune în aproape fiecare cursă”, a declarat el pentru publicaţia braziliană Totalrace.

În sprijinul afirmaţiilor sale, Massa insistă că există “anumite lucruri” care l-au împiedicat să obţină mai multe puncte în prima jumătate a campaniei, fără însă să intre în amănunte specifice.

“S-au întâmplat multe lucruri, iar dacă acestea nu s-ar fi întâmplat campionatul ar fi arătat foarte diferit datorită punctelor pe care ar fi trebuit să le am. Acum trebuie doar să punem capăt acestora probleme şi să facem ca totul se decurgă normal în a doua jumătate a sezonului”, a adăugat el.

Via Motorsport

  • ovidiu150882, marţi, 03.09.2013 18:06

    Massa ori e prost ori e prost, la fel si Domenicalli !

  • relul, marţi, 03.09.2013 19:48

    masina merge ceas. Au ratat calificarile cursa trecuta dar nu a depins de masina cat de circumstante si pilot. Pacat pentru ei ca si Vettel merge ceas.

  • fgfg, miercuri, 04.09.2013 10:18

    massa ai vreo 10 ani la ferrari si cam tot atatia de scuze.in fiecare an te chinui sa ramai la ferreari parca tragi cu dintii de postul ala.daca la conducere ,erau altii decat actualii prosti ,nu mai erai demult acolo.ori cate scuze ai gasit ,ori cate scuze ai avea ,in cel putin 10 ani la ferrari ai demonstrat tot deatatea ori ca nu esti ,nu ai fost si nici nu vei fi niciodata un campion mondial.de ce?pt ca nu ai nu ai avut si niciodata nu vei avea coaie

  • of,of, miercuri, 04.09.2013 12:55

    da, s-au intimplat anumite lucruri. In unele curse parapetii de pe margine erau mult prea aproape. In primele trei curse "specialistii" se bucurau ca Felipe l-a batut in calificari pe Alonso. In cursa insa ... vai si amar! Ferrari nu poate sa castige titlul la constructori daca sta in rezultatele unui singur pilot. Hai Felipe! Aduna-te si arata ca poti si tu sa concurezi cu un RBR sau Mercedes!