Montoya a refuzat oferte din Formula 1

Publicat miercuri, 26.11.2008 09:47 de Daniel Popescu

Juan Pablo Montoya a dezvaluit ca a refuzat mai multe oferte venite din partea unor echipe din Formula 1, intrucat isi doreste sa concureze in continuare in NASCAR.

Montoya a parasit Formula 1 la mijlocul sezonului 2006 si ulterior a pilotat in campionatul nord-american de turisme (NASCAR).

In ciuda faptului ca nu a avut parte de rezultate foarte bune peste Ocean, pilotul columbian nu se gandeste la o revenire in Marele Circ, chiar daca ar primi oferte din partea unor echipe ca Ferrari sau McLaren.

"Echipele inca ma cauta, dar am refuzat aceste oferte si cand imi spun ca vor numarul meu de telefon intotdeauna le spun ca, daca este vorba despre o revenitre in Formula 1, sa nu se deranjeze pentru ca nu ma intereseaza", a declarat columbianul in cadrul unui interviu acordat agentiei spaniole EFE.

"Sunt foarte fericit in NASCAR. Eu si familia mea suntem fericiti in Statele Unite al Americii si, sincer sa fiu, nici nu-mi trece prin gand sa revin in Formula 1. Chiar daca McLaren sau Ferrari m-ar suna chiar acum, nu m-as intoarce".

In ciuda pasiunii sale pentru NASCAR, Montoya a terminat ultimul sezon doar pe locul 25, admitand ca deocamdata este departe de obiectivele pe care si le-a propus. Totusi, el este convins ca in curand va reusi sa castige curse si spune ca, in acel moment, tot mai multi piloti din Formula 1 isi vor indrepta atentia spre NASCAR.

"Cei care se pricep la NASCAR au spus lucruri foarte bune despre ce am facut acolo", a adaugat el. "Stiu ca este un sport complicat pentru fani, dar sunt sigur ca odata ce incep sa castig curse cei care ma critica pentru ca am parasit Formula 1 vor invata mai multe despre NASCAR si vor veni in acest campionat".

  • michelle_b, miercuri, 26.11.2008 10:15
    Dani

    wbk ! :D