Mosley, incoltit din toate partile

Publicat miercuri, 09.04.2008 16:30 de Daniel Popescu

Canada si Noua Zeelanda s-au alaturat tarilor care solicita demisia lui Max Mosley din functia de presedinte al FIA.

Asociatia de Automobilism din Noua Zeelanda a anulat invitatia adresata presedintelui Max Mosley de a vizita aceasta tara, dupa ce britanicul a fost implicat intr-un scandal sexual. De asemenea, oficialii din Noua Zeelanda sunt pe cale sa anuleze mai multe evenimente legate de sporturile cu motor in care era implicat si Max Mosley.

Intre timp, presedintele Asociatiei de Automobile din Canada, Tim Shearman, a cerut demisia lui Mosley din functia pe care o detine.

Problemele lui Mosley nu s-au incheiat aici, el primind miercuri o noua lovitutra, de data aceasta din partea Curtii de Justitie din Marea Britanie. Mosley ceruse in justitie ca publicatia News of the World sa retraga de pe site-ul sau oficial materialul video care il prezenta pe Mosley intr-o postura rusinoasa.

Cu toate acestea, judecatorul Justice Eady nu a aprobat cererea acestuia, considerand ca materialul video este deja foarte raspandit, motiv pentru care Mosley este in imposibilitatea de a stopa raspandirea acestuia pe internet.

Mosley a anuntat anterior ca va da in judecata publicatia britanica pentru ca a atentat la viata privata si persoanla a acestuia, insa audierile vor incepe cel mai probabil abia in luna iulie.