Patrese, trist ca recordul sau va fi doborat

Publicat marţi, 06.05.2008 14:19 de Daniel Popescu

Ricardo Patrese a admis ca este trist din cauza faptului ca recordul sau de starturi in F1 va fi doborat duminica de Rubens Barrichello.

Barrichello va participa duminica la cel de-al 257-lea Grand Prix din cariera, urmand astfel sa doboare recordul de 256 de starturi ce ii apartine lui Ricardo Patrese. Desi se bucura pentru Barrichello, Patrese a admis ca este trist ca nu va mai detine recordul pentru cele mai multe curse.

"Sunt destul de trist. Am fost bucuros sa detin acest record, dar recordurile sunt facute pentru a fi doborate si tot ce pot sa spun este ca il felicit pe Rubens pentru aceasta performanta. A avut o cariera lunga si acest record inseamna ca daca poti supravietui Formulei 1 atat de mult timp, atunci te-ai descurcat bine"

.

Referindu-se la doborarea recordului, Barrichello a precizat: "Inseamna foarte mult pentru mine sa devin cel mai experimentat pilot de Formula 1. Am avut o cariera lunga in Formula 1 si am multe amintiri minunate, dar astazi nu simt nimic diferit fata de momentul in care am inceput aceasta calatorie in 1993".

Barrichello si Patrese au concurat unul impotriva altuia pentru un singur sezon, in 1993, cand Barrichello si-a facut debutul la Jordan, iar Patrese a avut ultimul sau sezon la Benneton.

  • crismar56, marţi, 06.05.2008 15:38
    Oare este corect?

    Intr-o stire anterioara pentru ca spune ceva ce nu poate fi probat in totalitate, Barrichello a primit 5 puncte si Schumi -5, iar pentru un record de participare in F1, adica de dobarare a unui record care cu greu poate fi atins primeste doar 3 puncte. Oare e corect?

  • daniel.popescu, marţi, 06.05.2008 16:30
    @crismar56

    Doborarea recordului a fost punctata cu cateva zile in urma,. Aici s-a punctat doar declaratia lui Patrese.

  • npacurar, miercuri, 07.05.2008 01:18
    @ Daniel Popescu

    Salut! Cand aveti de gand sa dati stirea despre (si punctele aferente victoriei lui) Kobayashi din cursa A DOUA a etapei GP2 Series din Barcelona?!?!?!?! Parca asa promiteati in postarile precedente, nu?!

  • crismar56, miercuri, 07.05.2008 12:27
    In care zi?

    In ce zi a fost punctat doborarea recordului si care este titlul stirii? Eu nu am gasit nimic si chiar vreau sa citesc aceasta stire.