Senna: "Mi-am indeplinit toate obiectivele la Barcelona"

Publicat joi, 20.11.2008 15:28 de Daniel Popescu

Bruno Senna spune ca si-a indeplinit toate sarcinile in cadrul testelor pentru Hodna Racing de la Barcelona.

Senna a fost invitat de Honda sa testeze pentru echipa la Barcelona, cu scopul de a evalua calitatile nepotului lui Ayrton Senna.

Japonezii vor decide in perioada urmatoare daca Senna poate face fata in lumea Formulei 1, insa vice-campionul din GP2 s-a declarat multumit de prestatia sa din aceasta saptamana.

"Sa pilotez o masina de Formula 1 este foarte frumos, ma bucuram din ce in ce mai mult cu fiecare tur. Sa fortezi din ce in ce mai mult pana iti gasesti limita si obtii un timp bun este foarte bine. Sunt fericit. Asa cum am spus, nu a existat o presiune prea mare sa fiu la fel de bun ca Button sau sa il surclasez. Au vrut sa vada ce fel de informatii le pot da si daca am fost rapid. Cred ca am bifat toate casutele. Trebuie sa vad cat de mult am bifat casutele, dar asta este tot ce am putut face in prima zi".

Urmatoarea sesiune de teste va avea loc la inceputul lunii decembrie pe circuitul de la Jerez, insa Senna a marturisit ca nu stie daca va fi invitat sa participe. "Mi-ar placea sa merg la testele de la Jerez, dar asta depinde de echipa", a mai precizat el.