Super Aguri ar putea rata MP al Spaniei

Publicat miercuri, 16.04.2008 16:01 de Daniel Popescu

Viitorul echipei Super Aguri este din nou in dubiu dupa ce reprezentatii Magma Group au anuntat ca isi reconsidera oferta de achizitionare a team-ului.

Super Aguri pot rata prezenta la Marele Premiu al Spaniei de la sfarsitul acestei luni, dupa ce grupul de investitii care intentiona sa cumpera echipa a anuntat ca isi reconsidera oferta financiara.

Magma Group ar fi trebuit sa semneze o intelegere finala cu Super Aguri in aceasta saptamana, insa reprezentatii companiei au informat managementul echipei ca Dubai International Capital, compania aflata in spatele tranzactiei, isi reconsidera oferta. Honda erau foarte multumiti ca vor vinde echipa Super Aguri unui investitor strategic, intrucat team-ul urma sa devina constructor inca din sezonul 2009.

Totusi, CEO-ul Magma Group, Martin Leach i-a informat pe cei de la Super Aguri ca grupul de investitii din Dubai a decis sa-si reconsidere intelegerea financiara.

Micuta echipa japoneza se pregateste pentru cursa de la Barcelona din weekendul viitor, insa decizia arabilor pune in pericol prezenta acestora la Marele Premiu al Spaniei.

In prezent, seful echipei Super Aguri, Aguri Suzuki, este in discutii cu sefii Honda la Tokio pentru a gasi o solutie practica la aceasta problema in urmatoarele 48 de ore.

  • petros, miercuri, 16.04.2008 16:07
    Comentariu de la mine

    Dar aici cine a muscat?:]]]]]