Theissen: "Kubica, un viitor star al Formulei 1"

Publicat duminică, 13.04.2008 14:43 de Daniel Popescu

Dupa rezultate excelente din acest debut de sezon, Robert Kubica este privit ca un viitor star al Formulei 1 de catre seful echipei BMW, Mario Theissen.

Directorul de motorsport al BMW, Mario Theissen, nu si-a putut ascunde satisfactia dupa rezultatele obtinute de Kubica in primele curse ale sezonului si, mai ales, dupa primul pole position din cariera obtinut in Bahrain.

"Performanta din calificari a fost un vis pentru el si pentru echipa", a declarat Theissen pentru site-ul oficial la BMW-Sauber.

"Rezultatul demonstreaza ca am luat decizia corecta cand am decis sa semnam cu el. Kubica poate deveni unul dintre starurile Formulei 1. Acum poate fi sigur ca va castiga o cursa, in momentul in care masina lui va fi suficient de buna".

  • geo_pusa, duminică, 13.04.2008 19:23
    stiri????

    "Robert Kubica's impressive performances for BMW Sauber have landed him this year's Lorenzo Bandini Trophy." Fratilor, urla toate site-urile stirea asta, si voi.......??? Le dati pe cele de ieri.......... Nu cumva sa va spetiti muncind.......:))

  • geo_pusa, duminică, 13.04.2008 19:27
    completare..........

    ..........stirea a aparut la 09:40 GMT.........inca o dovada ca ori sunteti subiectivi, ori nu stiti de capul vostru...........