Theissen: "Nu este usor sa lucrezi cu Kubica"

Publicat vineri, 07.11.2008 10:47 de Daniel Popescu

Mario Theissen a admis ca BMW-Sauber intampina dificultati in colaborarea cu Robert Kubica, ca urmare a faptului ca polonezul isi doreste intotdeauna cea mai buna masina.

Kubica nu a ezitat sa critice in finalul sezonului performantele mai putin bune ale echipei BMW-Sauber si faptul ca germanii nu au reusit sa tina pasul cu Ferrari si McLaren.

Directorul departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, a admis ca pentru echipa germana nu este tocmai usor sa colaboreze cu Kubica.

"Robert era in varf de forma si daca masina nu era suficient de rapida lua asta ca pe un afront personal. Prin urmare, relatia de munca nu a fost intotdeauna usoara, dar determinarea sa de a avea succes impune respect", a declarat Theissen.

Kubica a fost implicat in lupta pentru titlu pana in penultima cursa a sezonului, polonezul admitand ca echipa a comis numeroase greseli in ultima cursa a sezonului de la Interlagos. "Am facut prea multe greseli pe parcursul weekendului si acesta este rezultatul", a precizat el.

BMW-Sauber isi propune insa obiective ambitioase pentru sezonul viitor, cand germanii vor sa se implice direct in lupta pentru titlul mondial .