Toyota: "Am terminat pe podium prin eforturile noastre"

Publicat marţi, 24.06.2008 11:00 de Daniel Popescu

Directorul tehnic coordonator al echipei Toyota, Noritoshi Arai, spune ca japonezii au reusit sa termine pe podium MP al Frantei datorita eforturilor echipei.

Jarno Trulli a incheiat cursa de la Magny Cours pe locul 3, reusind astfel primul podium pentru Toyota dupa mai bine de doi ani. Noritoshi Arai crede ca aceasta performanta se bazeaza exclusiv pe abilitatile echipei si nu pe evolutia slaba a altor echipe.

"Podiumul nostru nu a fost un cadou din partea altei echipe, in schimb a fost rezultatul direct al eforturilor noastre si al abilitatii"

, a explicat Arai.

Totodata, oficialul japonez a anuntat ca echipa va imbunatati actualul pachet aerodinamic pentru Marele premiu al Marii Britanii de peste doua saptamani, acolo unde Toyota spera sa confirme evolutia buna din Franta. "Vom concura la Silverstone cu o versiune imbunatatita a pachetului aerodinamic pe care l-am folosit in Franta. Rezultatele noastre de la MP al Frantei au deschis calea catre cursele din Marea Britanie si Germania. Toti cei de la Toyota sunt determinati sa continue acest moment si sa concureze pentru un loc de top la Marele premiu al Marii Britanii".