Vettel: "Sunt fericit la Toro Rosso"

Publicat vineri, 28.03.2008 14:35 de Daniel Popescu

Sebastien Vettel spune ca se simte foarte bine la Toro Rosso si spera sa-si imbunatateasca performantele pas cu pas.

Tanarul pilot german este multumit de performantele monopostului Toro Rosso in calificari si spune ca abandonurile de la Melbourne si Sepang nu reprezinta un indicator real.

"Calificarile de la Melbourne au fost fantastice. In aceasta privinta am fost mai competitivi decat ne asteptam. La Sepang lucrurile au stat putin diferit. Dar in ansamblu sunt multumit de performantele din calificari, desi sunt sigur ca as fi putut merge chiar mai bine"

, a declarat Vettel in cadrul unui interviu pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Toro Rosso nu au reusit sa duca pana la capat nicio cursa din acest sezon, insa Vettel nu este ingrijorat de aceasta perspectiva. "Nu suntem singura echipa care a avut astfel de probleme", spune Vettel. "Aceste doua curse au reprezentat o provocare pentru multe echipe. Asa ca nu voi lua Melbourne si Sepang ca un indicator pentru restul sezonului".

Patronii echipei au anuntat ca vor sa vanda Scuderia Toro Rosso pana la finalul sezonului viitor, intrucat toate echipele vor trebui sa-si construiasca singure masinile incepand din 2010. Totusi, Vettel sustine ca nu este ingrijorat de aceasta perspectiva. "Am fost foarte surprins. Adevarul este ca am citit in presa. Ce inseamna asta pentru mine? Vreau sa pilotez cat mai bine, nu am niciun motiv sa fiu ingrijorat. Cand te uiti la oamenii care se pregatesc pentru cursa nu era niciunul care sa se gandeasca ce se va intampla peste un an sau doi. Toata lumea se concentreaza in prezent", spune Vettel.

Pilotul german are o colaborare de lunga durata cu Red Bull, insa sustine ca in prezent se simte foarte bine la Toro Rosso. "De obicei nu vorbesc despre situatia mea contractuala. Iar pentru moment sunt multumit acolo unde sunt si ma concentrez pe aceasta echipa. Toata atentia mea se concentreaza pe cursele care urmeaza. Filosofia mea a fost intotdeauna sa merg pas cu pas si asta m-a jutat pana acum".

  • jondaniel, vineri, 28.03.2008 15:09
    stiri

    bv voua. stirea asta nu am gasit-o nicaieri inainte sa o afisati voi. aveti surse bune:D tineti-o tot asa.

  • SpeedGeorge, vineri, 28.03.2008 18:07
    @jondaniel

    :)) ,cum nu ai gasit man stirea asta ? iauite aici...ai citit stirea,macar :D ? a declarat Vettel in cadrul unui interviu pentru site-ul oficial al Formulei 1. este pe f1.com :P