Williams: "Nu putem spera inca la o victorie"

Publicat miercuri, 02.04.2008 12:42 de Daniel Popescu

Frank Williams a marturisit ca echipa sa nu poate lupta inca pentru o victorie Formula 1, Ferrari si McLaren fiind mult peste team-ul britanic.

Williams spera sa obtina un rezultat cat mai bun in acest weekend in Marele Premiu al statului Bahrain. Nico Rosberg a inceput excelemnt actualul sezon, obtinand in Australia primul sau podium din cariera. Totusi, cursa de la Sepang a fost cu probleme pentru ambii piloti ai echipei, niciunul dintre ei nereusind sa se claseze in puncte.

Totusi, Frank Williams are incredere deplina in pilotul sau. "Rosberg este un pilot fantastic de competent, dar nu pot anticipa cat de bine va concura in Bahrain", a declarat Williams pentru agentia de presa DPA. "Totusi, sunt 100% convins ca va da totul si va lupta pana la capat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil".

In ciuda unui start destul de promitator in noul sezon, Frank Williams nu isi face iluzii ca echipa sa poate obtine o victorie in acest sezon competitional. "In acest moment o victorie iese din calcul pentru ca McLaren si Ferrari sunt pur si simplu prea puternici".

  • b09wml, miercuri, 02.04.2008 12:58
    glock ?

    sunt stiri cu glock si toyota,haideti si cu ele .

  • speedyro, joi, 03.04.2008 01:10
    driverX

    =))))