Aston Martin a lansat oficial operațiunile în România: showroom nou în Otopeni și reprezentanță regională pentru 7 țări

Publicat miercuri, 27.03.2019 16:25 de Paul Cosma

Aston Martin a inaugurat noul showroom din Otopeni și a dat startul oficial pentru operațiunile sale din România. Reprezentanța regională deservește clienții locali și pe cei din Bulgaria, Moldova, Ungaria, Serbia, Muntenegru și Slovenia.

Showroom-ul Aston Martin din Otopeni și-a deschis oficial porțile în prezența CEO-ul Andy Palmer și a ambasadorului Marii Britanii la București.

Brandul britanic Aston Martin este pentru prima dată reprezentat oficial în România prin compania British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding. Forza Rossa Holding este detinută 100% de Camelia Bazac, managing director al grupului la nivel regional.

Noua reprezentanță regională Aston Martin deservește clienții din România, Bulgaria, Moldova, Ungaria, Serbia, Muntenegru și Slovenia.

În cadrul evenimentului a fost prezentat și noul hypercar AM-RB 003, pe care Aston Martin l-a expus în premieră la salonul de la Geneva.

Reprezentanța Aston Martin din România are o suprafață de 1.500 de metri pătrați, include o zonă de showroom, una de lucrări post vânzare și o parcare subterană.

Modele Aston Martin disponibile pe piața locală sunt DB11 Coupe, DB11 Volante, Rapide AMR, noul Vantage și DBS Superleggera.