Au fost alesi moderatorii Top Gear SUA

Publicat miercuri, 18.06.2008 11:53 de Bogdan Mirică

Versiunea americana a show-ului Top Gear va fi prezentata de doi oameni de radio si un cascador celebru.

Producatorii celebrului show de televiziune Top Gear vor incerca sa reediteze succesul si in Statele Unite, insa nu vor mai fi ajutati de vedetele Jeremy Clarkson sau Richard Hammond.

Teama de un posibil insucces i-a determinat pe producatori sa fie foarte circumspecti in alegerea viitoarelor personaje din cadrul show-ului auto televizat. Cei trei "actori principali" vor fi trei vedete recunoscute deja in Statele Unite: Adam Carolla Tanner Foust si Eric Stormer.

Adam Carolla este cunoscut publicului pentru emisiunea sa de radio si ca producator si prezentator al show-ului de televiziune Crank Yankers. Carolla nu este strain nici de lumea automobilismului, garajul sau gazduind in prezent mai multe modele Ferrari si Maserati, doua exemplare clasice Lamborghini si un Audi S4.

Cel mai "necunoscut" prezentator al Top Gear SUA este Tanner Foust, un cascador recunoscut pentru aparitiile sale in filme celebre ca The Bourne ultimatum, Fast and the furious, The dukes of hazzard si Tokyo drift. Tanner este recunoscut pentru talentul sau de pilot dar si pentru BMW M3-ul sau, cu care se lauda de fiecare data.

Ultimul pion al echipei Top Gear SUA este Eric Stromer, corespondentul american al soferului calculat care conduce o Toyota Camry Hybrid. Eric este fostul asistent al lui Adam Carolla in emisiunea radio amintita mai sus.

Inca nu exista informatii despre posibila existenta a celebrului Stig, personajul enigmatic, imbacat intotdeauna in combinezon, cu abilitati de pilot. Ramane de vazut daca episodul pilot al show-ului american Top Gear se va bucura de acelasi succes ca al variantei britanice.

  • Bogdan Mirica, miercuri, 18.06.2008 12:00
    pentru cititori

    Stim ca reclamele introduse zilele acestea v-au iritat, dar promitem ca in cel mai scurt timp veti scapa de acest inconvenient. Va multumim pentru rabdare!

  • alex, miercuri, 18.06.2008 22:45
    care reclame?

    Ah, deci voi nu folositi Adblock