Castiga un Fiat Grande Punto pe Automarket!

Publicat luni, 19.10.2009 11:02 de Automarket

Astazi incepe pe Automarket concursul Cursa pentru Grande Punto. Fa turul virtual al Europei si ai sansa de a castiga o masina la final! E distractia toamnei in 57 de zile si 21.000 de kilometri!

Automarket lanseaza astazi provocarea acestei toamne pe internetul romanesc. Punem la bataie o masina intr-un concurs care promite sa te tina in fata calculatorului: CURSA PENTRU GRANDE PUNTO

In urmatoarele 57 de zile, va propunem un tur virtual al Europei. In fiecare zi veti avea de parcurs un segment din acest tur, prima zi fiind dedicata traseului Bucuresti-Sibiu. Traseul este realizat virtual, dar distanta de parcurs (masurata in kilometri) este aceeasi din lumea reala. Altfel spus, in fiecare zi veti avea de parcurs segmente de traseu care variaza intre 107 si 750 de kilometri, in functie de etapa si de distanta dintre orasele zilei.

CUM SE PARCURG KILOMETRI IN CONCURS?

In fiecare zi trebuie sa intrati pe pagina proprie din concurs si sa porniti cursa in ziua respectiva. Veti primi imediat un link personalizat pe care il veti trimite mai departe prietenilor vostri. Prin fiecare vizita facuta prin respectivul link veti inainta pe traseu intre 5 si 10 kilometri, valoare atribuita aleator.

Scopul fiecarui concurent este de a parcurge traseul zilei in cel mai scurt timp posibil. Cronometrul va porni in momentul apasarii butonului START de catre fiecare concurent, ceasul urmand sa fie oprit in momentul in care ultima vizita pe pagina personala acopera distanta in kilometri a zilei.

CUM SE CASTIGA?

Traseul total are 21.000 de kilometri si este impartit in opt etape a cate o saptamana. Zilnic, primii 8 concurenti ajunsi la destinatie vor primi 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, respectiv un punct. In plus, fiecare concurent care a reusit sa termine toate zilele dintr-o saptamana va primi 10 puncte bonus la sfarsitul etapei. Castigatorul etapei de o saptamana va fi considerat concurentul care a realizat cele mai multe puncte de luni pana duminica. Acesta va intra in tragerea la sorti finala in urma careia vor acorda o masina.

DE CE SA MA INSCRIU?

Concursul este astfel conceput incat inscrierea ta in orice moment al concursului iti poate aduca la final masina. Asta pentru ca marele castigator va fi extras dinitre cei care vor castiga etapele, clasamentul general urmand sa nu conteze in economia cursei.

CUM MA INSCRIU?

Daca esti utilizator inregistrat Automarket, esti deja inscris in concurs. Daca esti nou pe site, fa-ti cont (dureaza fix doua minute) si te pozitionam imediat la start.

CAND INCEPE?

Azi, 19 octombrie. Primul segment de parcurs este Bucuresti-Sibiu (275 de kilometri). Dupa ce veti ajunge la Sibiu, maine veti avea de parcurs distanta Sibiu-Cluj Napoca (238 kilometri). Saptamana se va incheia la Varsovia, urmand ca duminica sa avem primul castigator al unei etape. Concursul reincepe lunea viitoare, prin segmentul Varsovia-Minsk.

CUM URMARESC TRASEUL?

Pagina speciala a fiecarui concurent contine pozitionarea sa in timp real pe harta intre localitatile zilei si distanta pe care a parcurs-o in comparatie cu ceilalti concurenti. In plus, iti oferim si posibilitatea de a vedea live cati kilometri mai ai de parcurs din ziua curenta si de cat timp ai pornit in cursa.

CUM EVITATI FRAUDELE?

Programatorii nostri au pus la punct un sistem complex de verificare a tuturor utilizatorilor inscrisi in concurs. Vom analiza dupa fiecare zi in parte concurentii si ii vom exclude fara drept de apel pe cei care au incercat fraudarea. Sunt 53 de variabile de care nu vor scapa cei care incearca sa pacaleasca sistemul. In tragerea la sorti vor intra cei mai rapizi concurenti care au jucat corect!

CINE DA MASINA?

Automarket.ro. Cu ajutorul sponsorilor concursului, Mobile.ro si AutoItalia, importatorul oficial al marcii Fiat in Romania.

INTRA ACUM IN CURSA PENTRU GRANDE PUNTO!

  • Adrian, luni, 19.10.2009 13:55
    Intrebare

    Am o intrebare .. daca am un site si daca pun un banner catre pagina personala din joc .. e ok sau se considera frauda ?

  • gogomanul, luni, 19.10.2009 14:00
    trafic, trafic si iar trafic

    asta e din categoria cum sa facem trafic mare pe site, nu? poate prin articole bine scrise... zic si eu :p

  • mircea, luni, 19.10.2009 14:11
    @AdrianD

    Absolut. Ai grija insa: ca linkul tau se regenereaza in fiecare zi! @gogomanul: asta deja facem. Cu destul de mult succes, as spune eu :)

  • PhantomTheWierdClown, luni, 19.10.2009 14:41
    Circus in your town! Haha!

    Propaganda electorala! Haha!

  • unckle, luni, 19.10.2009 15:03

    desi este o incercare de a mari traficul pe site ( si, prin urmare de a face mai multi bani decat premiile date :P ) este o varianta "inedita" - trebuie sa recunoasteti ca nu ati vazut multe astfel de concursuri. lasand carcoteala deoparte va uram mult succes :)

  • gogomanul2, luni, 19.10.2009 15:34
    dreptate

    ce e corect... e corect. Asa e unckle metoda e originala si placuta, eu ziceam de scop :)

  • dbTreborn, luni, 19.10.2009 15:35
    x

    O sa creasca automarket la numarul de vizite ca FatFrumos. Sa speram ca jocul este destul de transparent incat sa nu existe rezultate false.

  • gogomanul3, luni, 19.10.2009 15:35
    @mircea

    daca as fi crezut deja ca faceti asta nu as mai fi fost ironic :)

  • mircea, luni, 19.10.2009 15:44
    @gogomanul

    De-ai cunoaste cati latra cand trece carul ai lasa-o mai moale :) Avem cel mai complet site auto din Romania. Iti dovedesc prin cifre si pagini. Te astept aici. Numai bine.

  • VladP, luni, 19.10.2009 16:00
    @mircea

    Nu contest deloc. Asa e, chiar aveti cel mai complet site auto din Romania, dar de foarte multe ori au existat greseli gramaticale si de continut pe care din pacate tu le-ai aparat in loc sa le condamni. Am mai spus asta si tu stii si cu cine vorbesti chiar daca schimb nick-ul tot timpul. E inadmisibil sa faci greseli cand esti cel mai bun si mai ales sa fii rautacios cu cititorii. As veni la voi, dar asta e alta discutie.

  • mircea, luni, 19.10.2009 16:04
    @VladP

    Nu contest greselile. Dar le apar pentru ca volumul de munca e imens, iar ele sunt inerente. In actualul ritm de munca, Automarket poate sa scoata un ziar de 8-16 pagini in fiecare zi. Si nu, nu avem corector :) Suntem cum vrem cu cititorii care nu ne respecta. Numai bine.

  • cojocarueugen, luni, 19.10.2009 16:05
    mai multe castiguri

    trebuiau puse in joc mai multe premii in fine, primi au jauns deja, primul in 31 de min !!! cum a facut asta chiar nu pot sa inteleg

  • mircea, luni, 19.10.2009 16:07
    @cojocarueugen

    Nu suntem UNICEF, sa dam premii tuturor participantilor :) Daca ai 900 de prieteni in lista de Messenger poate fi mai usor decat pare la prima vedere. Numai bine.

  • VladP, luni, 19.10.2009 16:12
    @Mircea

    Thumbs up pentru volumul de munca si pentru ca sunteti nr. 1 dar down pentru treaba cu cititorii. A vorbi urat cu ei inseamna a te cobori la nivelul lor. Nu uita ca de multe ori vorbesti cu copii sau cu tineri cu varsta in jur de 20 de ani. Nu poti face asta mai ales ca esti redactor sef. Tot respectul pentru munca depusa insa mai avem pana sa ajungem la nivelul celor de afara. daca tot se face treaba profesionist hai sa fie asa pana la capat. Nu te mai enerva asa repede si lasa-i pe cei care latra nepoliticos sa latre; o sa castigi inzecit mai mult.

  • steli_, luni, 19.10.2009 16:12
    CAM MULT

    Cred ca era mai bine daca incepeati cu un traseu mai scurt pt. prima zi - gen 100 - 150 km.

  • cojocarueugen, luni, 19.10.2009 16:47
    @MIRCEA

    Mircea nu ziceam sa faceti pe UNICEF, sau nu ma refer la 10 masini. Eu oricum intru pe site de 5 ori pe zi si citesc tot pentru ca e o pasiune de a mea si respect pentru tine si toata echipa AUTOMARKET, dar zic io ca mergeau ca premii 200 de sepci si 200 tricouri cu sigla AUTOMARKET si era mai multa lume fericita !!! in fine, bafta participantilor !!! o zi placuta in continuare

  • bbi, luni, 19.10.2009 17:41
    concurs?

    Sunt multe persoane ca is pot modifica id-urile de Romania si se pot vota singuri cat au chef. nu ma pricep la asa ceva. voi spuneti ca o sa luati masuri dar exista peste tot o galselnita. spuneti ca o sa-i descalificati pe cei care fac lucrurile astea dar e foarte greu sa ii gasiti mai bine dadeati masina asa prin tragere la sorit. va castiga un specialist in it nu ma astept sa primesc raspuns iar modalitatea de votare este complicata trebuie sa apesi go apoi sa mai introduci si un text de verificare nu era de ajuns doar accesarea linkului in romania inca sunt multi care nu prea stiu sa foloseasca internetul iar eu cand le trmit o asemenea adrese si vad ca pe langa aia mai trebuie sa urmeze inca cativa pasi se descurajeaza ati vrut sa faceti ceva dar nu a iesit bine

  • mircea, luni, 19.10.2009 17:51
    @bbi

    Nu cred ca exista vreo metoda de a "rezolva" concursul altfel decat prin vizite "sanatoase". Astazi au fost exclusi cativa useri care au incercat sa fraudeze, vor fi exclusi in continuare toti cei de acest tip. Va castiga un specialist in IT? Si noi suntem specialisti in IT si ne-am luat masurile de precautie necesare. E o provocare si pentru noi, sper sa ii executam pe toti cei care incearca sa rezolve problema in alt mod decat cel corect. Avem in spate o intreaga armata de statistici si tabele care ne explica cum se voteaza pe pagina fiecarui utilizator in parte. IP-urile sunt doar primul pas, mai sunt alte 54 de elemente care se verifica. In legatura cu cele patru litere/cifre pe care trebuie sa le introduci: acestea sunt o obisnuinta pe toate site-urile si previn foarte usor o parte dintre posibilele fraude. Captcha se numesc. Nu exista utilizator de internet care sa nu stie cum sa completeze textul, mai ales ca el este utilizat de Yahoo si de Google. Pe de alta parte, pana la urma, e vorba de un premiu mare. Nu se astepta nimeni sa facem un concurs in care sa spui cum te numesti pentru a pune mana pe masina. Corect? :)

  • Bethurbazal, luni, 19.10.2009 20:31
    2 intrebari pentru Mester

    @Mester 1.Mestere, eu am stat astazi pana pe la 14,00 pe site si nu a aparut nimic. Acum cand ma intorc de la birou vad concursul. Nu puteai sa incepi de maine, poimaine sa stim ca putem incepe de la ora 0? 2. Eu trimit la o gramada de insi link-uri habar n-am daca sunt din Romania sau nu. Asta nu inseamna ca vreau sa fraudez concursul. Sa inteleg ca cei cu ip-uri din afara Romaniei nu vor fi luati in calcul?

  • ll_her, luni, 19.10.2009 20:59
    adresa mail

    De ce nu functioneaza adresa de mail [email protected] ?

  • ll_her, luni, 19.10.2009 20:59
    frauda?

    Este corect ca unii concurenti sa aiba linkuri (sponsorizate) pe Google?

  • YMihai, luni, 19.10.2009 21:22
    @Mircea Mester

    Mircea... sper sa imi pot permite sa iti zic pe numele mic fara sa te precipiti. Parerea mea mai veche decat lumea e ca incercati sa faceti o treaba buna. Uneori reusiti. Satul de stiri gen " s-a topit motorul ca a mers cu treapta 1 pe autostrada " ... sau stiri copy / paste de pe worldcarfans.com. am incetat de ceva vreme sa mai citesc o anumita categorie din newsletterurile voastre. Trebuie sa admit ca acest concurs mi-a starnit curiozitatea... intru ... citesc ... si ma uit si la posturi. Omule ... ca redactor sef esti mult prea acidulat. Esti profilul persoanei care le cunoaste pe toate. Esti persoana care se afla in toate... le stie pe toate ... analizeaza tot si care in final ... cu zambetul pe buze ... pleaca de la birou si isi indispune partenerul de viatza povestindu-i ziua ce a avut-o. Candva ti-am propus o colaborare intre cele 2 siteuri pe care le administram. Ai spus ca nu se poate... ca vei face tu ceea ce eu iti propusesem... ca vei pune tu in aplicare ideea cu care eu venisem. Ti-am inteles atitudinea ... erai la inceput... ti-ai spus ca daca tu nu poti face baloane ... atunci nici altul sa nu mestece chewing-gum. Iti spun insa ca un cititor al unora dintre articolele pe care voi... echipa AutoMarket le publicati... (nu am pretentia sa compui tu ceva)... ca a ta caravana va trece cu mai mare succes si fara prea multe latraturi din partea " catzelusilor din noi " daca nici tu ... ce te etichetezi ca " administrator " al acestui site ... nu ti-ai arata coltii. Uita-te singur la cate reply-uri ai dat numai la aceasta stire... si spune-ti singur daca ai avea timp sa faci acel ziar... pentru ca se pare noi toti ... cei pe care cauti sa-i lamuresti... ti-am ocupat timpul !!! Multumesc ! YMihai p.s. ... nu cred ca voi mai intra sa vad cumva daca ai raspuns ... dar cred k ne esti dator tuturor ... cu mai putine reply-uri ... si cu mai multe stiri ceva mai interesante / profesioniste / ... auto !!! ... de dragul ascensiunii timide a siteului ...pe care inevitabil ... o observ.