Conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer va fi prezentat la Geneva: prototipul anunță o nouă direcție de design în segmentul SUV

Publicat marţi, 29.01.2019 10:23 de Cornel Șocariciu

Mitsubishi a publicat primul teaser cu viitorul prototip Engelberg Tourer. Conceptul niponilor debutează la Geneva, anticipează o nouă direcție de design în segmentul SUV și anunță debutul unor tehnologii noi în gama producătorului.

Mitsubishi a publicat prima imagine teaser cu viitorul concept Engelberg Tourer. Prototipul producătorului japonez va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie.

Pentru moment, reprezentanții constructorului nipon nu au oferit foarte multe detalii cu privire la viitorul concept. Oficialii Mitsubishi spun că Engelberg Tourer anunță o nouă direcție de design în segmentul SUV dezvoltat de producătorul nipon.

În același timp, prototipul pregătit de japonezi va integra o "generație nouă de tehnologii", cel mai probabil niponii făcând referire la o serie de sisteme de asistență și de siguranță.

Conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer va miza pe un sistem electric de propulsie, însă oficialii nu au oferit detalii tehnice suplimentare.