Copilul tau poate flutura steagul UEFA in Champions League!

Publicat joi, 19.11.2009 15:12 de Mircea Meșter

Cunosti un copil care are intre 14 si 16 ani? Ford ii ofera acestuia sansa de a face parte din echipa care flutura steagul UEFA la centrul terenului inaintea meciului Unirea Urziceni-FC Sevilla!

Ford le ofera copiilor fanilor fotbalului din intreaga tara posibilitatea de a face parte din echipa care va flutura steagul UEFA la centrul terenului inaintea meciului Unirea Urziceni-FC Sevilla, care va avea loc in cadrul Grupei G din UEFA Champions League in 24 noiembrie. Dupa finalul ceremoniei de start a meciului, copiii desemnati sa faca parte din echipa vor putea sa urmareasca meciul din tribuna, alaturi de un insotitor. Ambii vor avea acces gratuit in incinta stadionului.

Pentru a-i oferi unui copil sansa de a participa la tragerea la sorti care va desemna echipa de copii, puteti sa il inscrieti la adresa de e-mail [email protected]. Mailul trebuie sa contina varsta copilului (neaparat intre 14 si 16 ani), numele si prenumele fetei/baiatului, data nasterii, adresa completa, numarul de telefon, numele si prenumele persoanei insotitoare si relatia acesteia din urma cu respectivul copil. Inscrierile au loc pana duminica, 22 noiembrie, la ora 23:59.

Copiii care vor face parte din echipa care va flutura steagul UEFA vor fi alesi prin tragere la sorti si vor primi cate un costum Ford Feel the Difference, o sapca Champions League si doua bilete la meci (pentru copil si insotitorul adult). Copiii castigatori vor fi nevoiti sa participe la o repetitie generala in dupa-amiaza zilei de luni, 23 noiembrie 2009.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Ford.