Daimler intra pe piata din Irak

Publicat joi, 08.05.2008 20:13 de Catalin Dinu

Divizia de camioane a germanilor de la Daimler raspunde cererii din Irak si isi deschide o reprezentanta zonala.

Germanii de la Daimler isi vor deschide o reprezentanta zonala in Bagdad pana la sfarsitul anului. Daimler are deja legaturi stranse cu Orientul Mijlociu, avand sediul central in Dubai, Emiratele Arabe Unite, in timp ce guvernul din Kuweit este cel mai mare actionar al companiei cu 7.2%.

Ursula Mertiz-Stein sustine ca divizia de camioane Daimler va avea un succes semnificativ pe piata irakiana.

“Suntem de parere ca cea mai importanta cerere in Irak va fi pentru vehiculele noastre comerciale”, declara Mertzig-Stein, purtator de cuvant Daimler.

Conform rapoartelor media, conducerea Daimler a avut o serie de intrevederi cu oficiali din guvernul irakian si personal din armata SUA in scopul de a studia fezabilitatea defasurari afacerilor in Irak. Boddo Uebber, Directoriul financiar Daimler, a declarat presei intr-o conferinta sustinuta recent ca vede un potential puternic de crestere a vanzarilor in Orientul Mijlociu, in urmatorii cativa ani, fiind si un mijloc de compensare a cereri slabe in Statele Unite si Europa de Vest.

Via | Automotive News

  • Alex, vineri, 09.05.2008 05:10
    dadada

    Macar pe astia sa ai pacaleasca .....

  • vlad, vineri, 09.05.2008 16:55
    in sfarsit unul sa posteze un adevar

    Ai dreptateeeeee

  • Vlad, vineri, 09.05.2008 23:01
    Daimler Trucks este numarul 1

    Ca fapt divers divizia Daimler Trucks a concernului german Daimler AG este cel mai mare producator de camioane din lume.Prin diviziile:Mercedes-Benz,Freightliner,Fuso,Sterling Trucks,Western Star,THOMAS Build Buses si Detroit Diesel cota de piata la nivel mondial in 2007 a depasit 50%.Mai pe romaneste 1 din 2 camioane vandute in lume este produs de Daimler Trucks.