General Motors creste productia la doua fabrici din SUA

Publicat marţi, 18.08.2009 13:05 de Sebastian Toma

Americanii de la GM vor mari productia in doua fabrici pentru a face fata cererii inregistrate pentru anumite modele. Succesul in vanzari al producatorului american este datorat programului de casare derulat in Statele Unite ale Americii.

Succesul programului de casare din Statele Unite ale Americii i-a facut pe cei de la GM sa isi mareasca productia si sa cheme angajatii la ore suplimentare. Aceasta masura va fi aplicata doar in doau fabrici – cea din Ohio si cea din Michigan. La cele doua fabrici mentionate mai sus, General Motors asambleaza sedan-uri si hatchback-uri de clasa compacta. Aceste modele s-au dovedit a fi extrem de populare in randul publicului pentru economia de carburant oferita in defavoarea modelelor trimise la casat.

Din pacate pentru GM, succesul programului de casare din SUA nu este suficient pentru a inregistra o crestere a vanzarilor, ci doar pentru a reduce scaderea acestora. Mai exact, General Motors a scazut cu 19% in luna iulie a anului 2009, ceea ce reprezinta un declin al vanzarilor mai redus decat se asteaptau analistii economici. Pe langa asta, Toyota tocmai a devenit cel mai bine vandut producator prin intermediul programului de casare din SUA, surclasandu-i pe americanii de la GM.

Via | Mediafax

  • george, marţi, 18.08.2009 13:31
    FRECTIE CU CEAI DE MUSETEL LA PICIOR DE LEMN DE BRAD

    De pe urma programului rabla american profita mult mai mult constructorii hai sa le spunem neamericani. Si in al doilea rand, puiu se va duce cu ata asta destul de repede. Si asa au ingrosat soriciu` si au triplat suma initiala in ciuda multor proteste atat in ceea ce priveste sumele alocate cat si aberatiilor din structura programului.

  • Paul, miercuri, 19.08.2009 15:21

    Sa vina coliva aia odata, ca ma dor falcile de cat salivez.:)) Adevarul e ca, daca-si bazeaza planurile pe varful de vanzari facut de programul CARS, au pus-o. Plus ca, la cat au scazut vanzarile pana acum, era si normal sa se revigoreze putin. Unde sa te duci mai jos de fundul sacului?

  • george, miercuri, 19.08.2009 16:09
    EU CE SA MAI SPUN?

    @ Paul E ca in bancul cu tipul care bate la portile raiului: imi plimba astia coliva pe sub balcon si cand ma duc sa iau si eu o cana (ca sa ajunga la toata lumea), mai arunca guvernul cu cate o basculanta de parai in ei si-si mai revin nitelus...