Imaginile accidentului lui Hammond!

Publicat joi, 18.01.2007 15:46 de Mircea Meșter

Va prezentam primele imagini ale accidentului pe care l-a suferit Richard Hammond, coprezentatorul iubitei emisiuni TV TopGear.

Au fost publicate primele imagini ale accidentului pe care l-a suferit acum cinci luni Richard Hammond, realizatorul si coprezentatorul emisiunii TopGear.

Va reamintim ca britanicul in varsta de 36 de ani a supravietuit unui accident survenit la 464 km/h, in timp ce incerca sa realizeze un record de viteza intr-un dragster.

Imaginile arata o explozie pe unul dintre pneurile frontale care a facut ca dragster-ul sa piarda directia, urmand imediat cateva rostogoliri si o aterizare care a avut loc, din fericire pentru Hammond, pe roti. Prezentatorul a fost spitalizat imediat si a primit tratament intensiv in urma unor afectiuni cerebrale serioase dar acesta si-a revenit mai repede decat prevedeau medicii.

Cateva fragmente video ale accidentului vor fi difuzate in editia din 28 ianuarie a emisiunii britanice. Desi noi va trebui sa asteptam pentru a vedea aceste imagini, ele vor putea fi urmarite imediat dupa difuzare pe internet.