Jeep va ramane singura marca a concernului Chrysler in Europa

Publicat marţi, 03.11.2009 19:03 de Sebastian Toma

Exista anumite voci care anunta modificari serioase in cadrul concernului Chrysler. Marca Jeep va fi singurul brand din acest concern care va fi prezenta in Europa, in timp ce Chrysler si Dodge vor fi integrate in Grupul Fiat.

Anumite zvonuri anunta ca Sergio Marchionne doreste sa integreze divizia europeana a marcii Chrysler in cadrul Grupului Fiat si sa lase marca Jeep sa fie singura marca a concernului Chrysler disponibila pe piata din Europa. In Statele Unite ale Americii, Chrysler, Ram, Jeep si Dodge vor fi comercializate in continuare. Noua marca Ram va fi axata pe constructia de pick-up-uri, pe cand Dodge va deveni o marca de nisa, care va oferi modele sport.

Fiat va implementa tehnologia MultiAir pe anumite modele Chrysler pentru a oferi o gama mai economica si mai ecologica. Astfel, Sergio Marchionne spera sa atraga mai multi clienti catre modelele din concernul Chrysler. Tehnologia MultiAir poate fi implementata fara probleme pe modele din cadrul Chrysler, iar aceasta decizie va fi pusa in aplicare in perioada urmatoare.

Pe langa modele sport, marca Dodge va oferi si un model electric in viitor. Modelele Chrysler comercializate in Europa ar putea fi mutate sub marcile Lancia si Alfa Romeo. Grupul Fiat a anuntat deja dezvoltarea a doua modele pe platforma LX a lui 300C, dar acest lucru nu exclude vanzarea modelelor Chrysler sub una dintre marcile Grupului Fiat.

Via | Autoblog.it

  • Avocatul, marţi, 03.11.2009 19:12

    @Sebastian Toma, mai poti? Vad ca saracu de tine lucrezi si la ora asta tarzie.........Ce sa zic...... spor la treaba!

  • Castravetele, marţi, 03.11.2009 23:53
    mama ce probleme are Avocatul....

    poate e mai bine asa.... numai jeep ajunge.