Legendar: parfum Mustang de la Estee Lauder

Publicat marţi, 08.05.2007 23:20 de Mircea Meșter

Casa de parfumuri Estee Lauder va scoate pe piata in aceasta vara un parfum unic, dedicat celebrului brand american.

Daca visul dumneavoastra dintotdeauna a fost sa aveti un Mustang si nu v-ati permis pana in acest moment un exemplar, celebra casa de parfumuri Estee Lauder va vine in ajutor. Aramis and Designer Fragrances, o subsidiara a companiei Estee Lauder, va scoate in august pe piata Mustang, un nou parfum pentru barbati.

"Suntem foarte fericiti ca am reusit sa producem un parfum impreuna cu cei de la Ford si impreuna cu brandul Mustang, un simbol american care astazi se bucura de recunoastere la nivel international si de o reputatie inalta. Noul parfum va aduce la viata barbatul Mustang, ramanand in acelasi timp dedicat valorilor si traditiei brandului Mustang", declara Robin Mason, vicepresedintele companiei producatoare.

Sticla si ambalajul produse special pentru acest parfum completeaza vizual mirosul unic Mustang, Sticla este simpla si masculina, are un capac din grafit iar logo-ul Mustang, armasarul, este argintiu. Ambalajul metalic este dominat si el de logo-ul Mustang.

In prima faza, parfumul Mustang va fi disponibil pe piata din Statele Unite, pretul unei sticlute de 100 ml fiind de 32 de dolari.

  • giullia, miercuri, 09.05.2007 07:50
    parfum mustang

    in sfarsit. pe cand si in frumoasa Romanie? si la ce pret? va doresc o zi minunata tuturor!

  • GT, miercuri, 09.05.2007 10:24
    !!!

    Geniale stiri auto !!!! O zi buna !!!

  • Bvlgari, miercuri, 09.05.2007 18:37
    Super

    Asteptam cu nerabdare sa fim rasfatati cu parfumurile marca Logan.

  • AndreiRN, miercuri, 09.05.2007 19:09
    Mustang

    Numele Mustang a devenit sinonim cu "femeia independenta" peste ocean. Divortata, fara casa dar plateste in rate un Mustang deoarece este COOL. Chiar si reclamele sunt in aceasta directie. Parfumul Mustang pica perfect in simbioza cheltuielilor feminine. Cat schimba uleiul la dealer pt $40 mai cumpara fetitza si un parfum de $80. Idee buna de afaceri. Acum trebuiesc posete Mustang si cizme si jeans si ....

  • tavi, miercuri, 09.05.2007 22:27
    atentie

    dak nu ti ai dat seama sau dak nu ai fost atent parfumul e barbatesc asha ca tot ce ai spus nu are nicio logica referitor la femeile independente si schimbul de ulei.

  • AndreiRN, vineri, 11.05.2007 18:14
    Parfum

    Corect Tavi. Oricum barbati care se dau in vant dupa parfumuri sunt deja cam feminizati si ii pun in aceeasi categorie. Logica este o observatie reala din jurul meu nu doar virtuala.