Mercedes pregătește versiuni electrice pentru toate vehiculele comerciale: Mercedes eVito va avea autonomie de 150 de kilometri

Publicat miercuri, 22.11.2017 10:29 de Petre Barac

Mercedes a anunțat că va lansa versiuni electrice pentru toate vehiculele sale comerciale. Nemții au deschis comenzile pentru modelul eVito, ce va avea o autonomie de circa 150 de kilometri.

Grupul Daimler are planuri ambițioase privind “electrificarea” modelelor din cadrul brandurilor pe care le deține. Este și cazul vehiculelor comerciale de la Mercedes-Benz, care vor primi versiuni electrice începând de anul viitor.

Nemții au anunțat startul comenzilor pentru modelul Mercedes eVito 100% electric, care va avea o autonomie de circa 150 de kilometri și o viteză maximă de 120 km/h.

Primele modele Vito full electrice vor apărea pe piață începând cu a doua jumătate a anului viitor.

“Suntem convinși de necesitatea unor vehicule comerciale electrice în gama noastră, în special pentru folosirea în orașe,” a spus Volker Mornhinweg, șeful Mercedes-Benz Vans.

Nemții spun că Mercedes eVito este doar începutul și că versiuni electrice vor primi și modelele Sprinter și Citan, dar începând cu anul 2019.

Via Electrek