Micu Iustin Robertino a castigat masina pusa in joc in Cursa pentru Grande Punto

Publicat luni, 21.12.2009 22:10 de Automarket

Cursa pentru Grande Punto si-a desemnat marele castigator. Acesta este din Bucuresti si are 40 de ani.

Dupa opt saptamani si o zi de competitie acerba pe harta virtuala a Europei, Cursa pentru Grande Punto a trecut aseara, in cadrul showroom-ului Autoitalia din Colentina, prin ultimul episod: tragerea la sorti a castigatorului. In prezenta oficialilor Fiat Romania si a acelora dintre concurenti care au confirmat prezenta la eveniment, Cursa pentru Grande Punto si-a desemnat marele castigator.

Numele concurentului care a reusit sa castige un Fiat Grande Punto este Micu Iustin Robertino. Marele castigator al premiului oferit de Automarket, mobile.ro si Autoitalia, importatorul oficial Fiat in Romania, are 40 de ani si este din Bucuresti.


Tragerea la sorti a seriei finale castigatoare a avut loc prin extragerea din patru urne a cifrei miilor, a cifrei sutelor, a cifrei zecilor si a cifrei unitatilor. Pentru asigurarea transparentei concursului, cifrele au fost extrase de insisi concurentii prezenti la eveniment, seria castigatoare fiind 0506. Posesor al seriilor 0504 - 0555 in lista finalistilor concursului dupa ce a terminat 52 de zile din cele 57 totale de concurs, Iustin a fost astfel desemnat marele castigator. Norocosul bucurestean va primi vestea in cursul zilei de marti, 22 decembrie, deoarece el nu s-a numarat printre concurentii care au participat la evenimentul final.

Pentru a asigura integritatea concursului, organizatorii au tras la sorti alte doua serii de rezerva, care vor fi valabile exclusiv in cazul in care marele castigator nu va putea sa fie contactat, va refuza premiul sau nu va raspunde la apelul organizatorilor. Rezervele castigatorului sunt Istrate Alina din Bucuresti (serie: 4210), Costin Sorin din Hunedoara (serie: 6125).

Premiile secundare acordate in cadrul concursului, consolele Nintendo Wii, au fost castigate de trei dintre cei patru concurenti care au castigat una dintre cele noua etape de o saptamana ale concursului. Acestia sunt Peaha Mircea Alexandru din Bucuresti, Costea Alexandra din Timisoara si Scutaru Adelina Mihaela din Botosani.

Alti trei concurenti prezenti la tragerea la sorti au reusit sa isi adjudece cele trei premii de consolare acordate de Autoitalia, importatorul Fiat in Romania: un tricou Fiat 500 (castigat de Ursu Natalia Iolanda), un hanorac Fiat 500 (Bunda Mihail Sorin) si o macheta Fiat 500 (Trafalogea Ioan Razvan).