Opel sărbătoreşte weekendul acesta 111 ani la „Bucharest Classic Car Show”

Publicat joi, 10.06.2010 15:03 de Bogdan Mirică

Opel va sărbători 111 ani de existenţă weekendul acesta la World Trade Plaza Bucureşti, în cadrul primului salon autohton, dedicat modelelor de epoca.

Weekendul acesta, pasionaţii modelelor de epoca vor fi răsfăţaţi cu primul salon auto de acest tip din România. Expoziţia bătrânelor automobile, botezată „Bucharest Classic Car Show”, va avea loc în cadrul World Trade Plaza, vechiul Hotel Sofitel, şi va fi deschisă publicului larg, intrarea fiind liberă.

Cu această ocazie, Opel va sărbători 111 ani de istorie, oferind publicului o frântură din anii săi de glorie. În cadrul salonului de modele clasice, Opel se va prezenta cu mai multe exponate iconice, de la vechiul Super Six din 1938 şi până la mai familiarele Olympia sau Rekord.

Alături de reprezentanţii Opel vor fi expuse şi alte modele de epoca aparţinând Clubului Vehiculelor de Epocă.

  • expozant, joi, 10.06.2010 23:10
    expozanti

    Textul contine o mare eroare; sarbatorirea a 111 ani Opel este un prilej pentru inaugurarea primului salon auto-classic autohton, care isi propune sa reuneasca toate cluburile si restauratorii din tara, oferind astfel o imagine a miscarii auto/retro din Romania. Asadar, este mult mai mult decat "alte modele de epoca apartinand CVE"!!! CVE a invitat cu aceasta ocazie ACR, Retromobil, Oldtimer, Automobilia, cluburi din Constanta si Galati, cluburile Morgan si MustanG, organizatorii Kronstadt Classic etc....INFORMATI-VA !!!!!!!