Primele exemplare Tesla Cybertruck vor ajunge pe stradă în această vară

Publicat vineri, 27.01.2023 12:22 de Tiberiu Safta

Elon Musk, șeful constructorului american de mașini electrice, se așteaptă ca primele exemplare ale controversatului model Cybertruck să fie produse în acest an. Tot el mai precizează că producția în masă a camionetei electrice va începe abia în 2024.

Tesla Cybertruck este, cu siguranță, cel mai controversat model al mărcii deținute de Elon Musk, în special datorită design-ului său atipic. Inițial, prima camionetă electrică Tesla trebuia să intre în producție încă din 2021. Însă, din cauza pandemiei de COVID-19 și a crizei mondiale de semiconductori, debutul producției lui Cybertruck a fost amânat în mai multe rânduri.

Acum, la aproape 4 ani de la prezentarea în premieră a conceptului Cybertruck, Musk speră ca primele exemplare ale modelului său electric să înceapă încă din vara acestui an. „Ne așteptăm ca producția să înceapă cândva în această vară”, a declarat acesta. „Dar eu încerc mereu să minimizez începutul producției, deoarece startul acesteia este întotdeauna foarte lent”, a mai adăugat CEO-ul Tesla.

Pe lângă aceste declarații, Musk a mai spus că producția în numere mari a lui Cybertruck ar urma să înceapă abia în 2024. Până acum, modelul electric a adunat peste 1.5 milioane de pre-comenzi din întreaga lume. Noul model va fi produs la uzina Gigafactory din statul Texas, Statele Unite.

via Carscoops

  • Adrian, vineri, 27.01.2023 13:22

    Ati citit stirea cu Tesla Model S care a luat foc dupa accident? Facea ca artificiile de revelion.

  • Mircea Badea, vineri, 27.01.2023 17:20

    tot nu exista o poza reala cu el?! sunt curios ce vor transporta soferii cu ele...tot manele ca orice sofer de suv? @eidrian, ferrari ia foc fara accident si e mult mai scump..macar un foc de electrica duce spre progres..

  • Mircea Badae, vineri, 27.01.2023 21:31

    i-l aduce si la noi bineniteles cu bani ca doar nu cersecs ieu aicea a-r trebuie sa merg o fuga la Bucuresti sa vorbesc cu oameni care aduce in ro masina asta electrice super pot sa ajung mult mai usor la stana stau si m-a intreb oare ceo zice oile cand ma vede cu o masina asa de tare

  • Mircea Badea, vineri, 27.01.2023 21:40

    Impostorule nu mai ma inerva ca nici nu mai tiaduc branzica si urduca de la oi o sa primesc doar prieteni mei care ma sustin sa pot ca sa merg mai departe

  • Lelea Safta, vineri, 27.01.2023 22:54

    Treb’e corecturi aici, nu glumă. Aşadar, cu scuzele de rigoare: nu “Cybertruck”, ci “Cyberdrunk”, şi nu “vară”, ci “varză”. PS. Sper să nu interpretaţi expresia “a ajunge pe stradă” a fi concediat sau a fi evacuat, de către executor, din casă.

  • Dutz, sâmbătă, 28.01.2023 07:54

    Cum altfel sa o dea de tot de pământ Tesla, dacă nu cu imbecilitatea asta de conserva. Cunosc un tip care s-a înscris pentru o monstruozitate de genul si nu a reușit nici lui sa-si explice de ce vrea una. Sa vedem dacă mai dă si diferența, pana acuma a “investit” 100 de dolari, rambursabili :))