Primul hibrid din istoria Maserati: Ghibli Hybrid ar putea fi prezentat oficial în 21 aprilie

Publicat luni, 27.01.2020 16:38 de Paul Cosma

Versiunea plug-in hybrid a lui Maserati Ghibli va fi prezentată în data de 21 aprilie, la Beijing, potrivit unor surse din cadrul companiei. În 2019, constructorul anunțase că Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din istoria sa.

Anul trecut, brandul Maserati și-a prezentat planurile pe termen mediu și lung, electrificarea fiind printre priorități.

Italienii au spus atunci că pregătesc două modele noi, respectiv o sportivă și un SUV. Sportiva va fi produsă la Modena și va avea o versiune electrică. SUV-ul va fi construit la uzina din Cassino.

În plus, Maserati a transmis că Ghibli va primi în acest an o versiune hibridă și va deveni primul hibrid din istoria constructorului italian. Potrivit unor surse din cadrul Maserati, versiunea plug-in hybrid a lui Ghibli va fi prezentată în data de 21 aprilie, la Beijing.

Constructorul susține că toate modelele noi vor fi construite 100% în Italia și vor avea versiuni hibride sau electrice.

Via Automotive News

 

  • Edikkk, luni, 27.01.2020 23:03

    Va avea numai versiuni hibride PLUGIN sau full electrice ! Ceea ce vă spuneam : clienţii îşi doresc doar PHEV sau BEV, restul fiind de noi, deja uzate moral, depăşite tehnologic.

  • assur, marţi, 28.01.2020 12:06

    Problema mare este ca tehnologia plugin e doar una de tranzitie, exista riscul sa fie si ea depasita tehnologic destul de rapid.

  • Dr. Alban, marţi, 28.01.2020 13:44

    medicamente, medicamente...