Rimac a început producția de pre-serie pentru C_Two: 6 exemplare ale hypercar-ului electric vor fi construite în Croația

Publicat marţi, 22.12.2020 13:56 de Paul Cosma

Rimac a anunțat startul producției de pre-serie pentru hypercarul electric C-Two, 6 unități fiind construite la uzina din Croația. Livrările exemplarelor de serie sunt programate pentru 2021.

Producătorul croat Rimac a prezentat în martie 2018 prototipul hypercarului electric C_Two cu intenția de a începe livrările versiunii de serie până la sfârșitul anului 2020.

Constructorul a inaugurat recent o linie de producție la uzina din Croația, însă chiar și așa nu va putea să respecte planul, iar livrările vor fi amânate pentru anul viitor.

Rimac a transmis acum că a început producția de pre-serie pentru C-Two, având nevoie de circa 8 săptămâni pentru fiecare dintre cele 6 unități programate în această etapă de dezvoltare.

Rimac C_Two este echipat cu patru motoare electrice care generează în total 1914 cai putere și un cuplu de 2300 Nm. Pe baza acestor specificații, hypercar-ul ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 1.85 secunde.

Rimac a confirmat anterior că versiunea de serie a hypercar-ului electric va primi un nume nou, iar designul final va fi dezvăluit până la sfârșitul acestui an.

Via Rimac