Teaser nou cu viitorul concept Audi Activesphere, un coupe creat pentru off-road

Publicat luni, 23.01.2023 10:32 de Tiberiu Safta

Audi a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul concept Activesphere. Conceptul, care anunță un viitor coupe creat pentru teren, va fi prezentat oficial în 26 ianuarie.

Continuă seria de imagini teaser cu viitorul concept Audi Activesphere. De data aceasta, constructorul german ne oferă o imagine din lateral a viitorului concept, care va fi dezvăluit oficial în 3 zile.

Până acum, Audi nu a oferit foarte multe detalii tehnice despre concept, însă acesta poate fi identificat ușor ca fiind un coupe creat special pentru teren. Asta datorită gărzii la sol înalte și ale anvelopelor de teren create special pentru acest concept.

Noua imagine relevă un design sub forma unui coupe cu 4 uși și cu luminile ambelor părți vizibile. În partea din față vom avea faruri LED desenate sub forma unei benzi subțiri. La fel va fi și în cazul stopurilor, care se extind până în zona aripilor posterioare laterale.

Noul concept Audi Activesphere va fi al patrulea din seria de concepte Sphere. Primul astfel de concept a fost Skysphere, urmat apoi de Grandsphere și de Urbansphere. Așteptarea pentru noul Activesphere nu va mai dura mult. Acesta va fi dezvăluit oficial în 26 ianuarie.

via Audi

  • Dutz, luni, 23.01.2023 17:58

    O sa fie plin in Off road de așa ceva…

  • unu altu, miercuri, 25.01.2023 10:35

    @Dutz - vrei sa zici plin in fata scolilor. Ca astea nu vor vedea veci off-road.

  • unu altu, miercuri, 25.01.2023 10:37

    @Dutz - sorry, creierul meu de abia dupa comentariu a prins ironia