BMW X1 facelift

BMW X1 xDrive25i 231 CP Aut8 4x4 M Sport

Tehnologie

4.0

BMW X1 facelift trece la o nouă generație a sistemului de infotainment. Informațiile vor putea fi gestionate prin intermediul ecranului central cu funcții tactile. De asemenea, sistemul multimedia va putea fi controlat atât vocal, cât și cu ajutorul controller-ului rotativ amplasat pe tunelul median.

Sistemul de infotainment are acum o interfață nouă care poate fi personalizată cu diverse informații în funcție de dorințele fiecărui șofer. Tehnologia pregătită de BMW este compatibilă cu Apple CarPlay, dar nu și cu Android Auto. Serviciul dedicat utilizatorilor de telefoane inteligente Apple poate fi accesat și fără fir, însă există momente în care fie se deconectează, fie funcționează cu mici întârzieri.

Așa cum am menționat și în dreptul capitolului dedicat interiorului, X1 facelift nu primește un instrumentar de bord complet digital. 

X1 facelift va putea fi comandat atât cu un Head-up Display color, cu o zonă specială pentru încărcarea wireless a telefoanelor mobile și cu un sistem de iluminare ambientală cu șase nuanțe. Totodată, BMW introduce și un port USB-C pentru trei dintre cele patru porturi disponibile.

SUV-ul compact propus de BMW va fi disponibil cu faruri adaptive cu LED (500 de euro în cazul versiunii M Sport).

  • Andrei, marţi, 08.10.2019 17:18

    L-am condus, destul de mult. Nu merita, nu este un BMW adevarat. Nu se conduce ca unul (este o tractiune fata in conditii normale), suspensia standard este foarte rigida, incomptibila cu segmentul premium, iar cea sport este ridicol de rigida. Directia nu se ridica la nivelul uneia cu tractiune spate.Masina este destul de grea si se simte in inertie si acceleratie. Sunetul produs de motor este dezamagitor, iar bordul e deja invechit. Altfel e spatios pentru ca are motor transversal si se poate configura foarte bine. Prefer oricand un Tiguan.