Tehnologie

3.0

Aici, încă o dată se vede faptul că cei de la Cadillac s-au axat mai mult pe tren de rulare, decât pe ecrane și alte detalii tehnologizate. Din păcate, acestea din urmă contează din ce în ce mai mult, iar clienții nu își mai pot imagina mașinile moderne fără anumite tehnologii. Una dintre ele este reprezentată de oglindirea telefoanelor pe ecranele mașinii.

Cadillac XT4 oferă conectivitate Apple CarPlay și Android auto cu fir. Sigur, nu e situația ideală, dar funcționează și așa. Avem și farurile cu tehnologie IntelliBeam care sunt decente pe timp de noapte, iar sistemul multimedia pare venit dintr-o eră de mult apusă.

Nu mă înțelegeți greșit, el își face treaba, doar că grafica pare învechită. În rest, răspunsul acestuia la comenzile tale este foarte rapid, iar împerecherea telefonului cu el se poate face inclusiv prin NFC.

Tot la capitolul tehnologie putem include și Active Sport Suspension, suspensia adaptivă care ajustează rigiditatea amortizoarelor la fiecare 2 milisecunde, automat, în funcție de condițiile de drum. Deși avem cuvântul „sport” în denumirea comercială a acestei tehnologii, așa cum v-am descris mai sus, avantajele ei se resimt cel mai mult atunci când nu mergi dinamic, ci relaxat.

  • Trilulilu, joi, 21.12.2023 06:34

    La americano s-o vinde, dar în europa slabe șanse.

  • Deleagu, joi, 21.12.2023 14:29

    Pai orice masina americana (inafara de pick-up-uri) se vinde bine in europa... asta ce ar avea sa nu se vinda?

  • pipo, vineri, 22.12.2023 13:59

    Nu e deloc un consum ridicat pt un benzinar de 2 l pe un suv asa greu și cu tracțiune integrala. Din 300 km ati facut doar 35 pe național, cât ar fi trebuit sa consume ? Mie îmi pare chiar foarte realist consumul anunțat de producător, ceea ce e o raritate în ziua de astăzi și de apreciat. Europenii mai sus menționați mint cu nerușinare în privința consumului. Bine..., mint la noi , ca la americani nu au curajul sa facă asta. Dacă faceliftul nu ridica pretul, atunci modelul asta chiar nu suna rau .

  • bica, joi, 04.01.2024 18:30

    Daca avea si ceva nuanta de hybrid in ea ca sa consume mai putin, era buna, asa e prea scumpa ptr ce ofera..