Vizibilitate

4.5

Forma lui XT4, deși puțin cocoșată în zona din spate, urmează liniile generale pe care un SUV ar trebui să le aibă. Vorbim despre suprafețe vitrate mari, generoase, cu unghiuri mici de înclinare.

Singurul punct care ți-ar putea pune probleme este zona ultimilor montanți. Aceștia sunt ușor butucănoși și s-ar putea să îți obtureze vederea atunci când vrei să te asiguri.

Din fericire ai toată tehnologia de care ai nevoie. De la senzori de detectare a unghiului mort, la avertizare pentru traficul din spate, cameră de marșarier în standard și 360 de grade opțional.

Modelul american vine chiar și cu sistem de frânare automată, în cazul în care mașina simte că te apropii prea mult de peretele din parcare.

 

  • Trilulilu, joi, 21.12.2023 06:34

    La americano s-o vinde, dar în europa slabe șanse.

  • Deleagu, joi, 21.12.2023 14:29

    Pai orice masina americana (inafara de pick-up-uri) se vinde bine in europa... asta ce ar avea sa nu se vinda?

  • pipo, vineri, 22.12.2023 13:59

    Nu e deloc un consum ridicat pt un benzinar de 2 l pe un suv asa greu și cu tracțiune integrala. Din 300 km ati facut doar 35 pe național, cât ar fi trebuit sa consume ? Mie îmi pare chiar foarte realist consumul anunțat de producător, ceea ce e o raritate în ziua de astăzi și de apreciat. Europenii mai sus menționați mint cu nerușinare în privința consumului. Bine..., mint la noi , ca la americani nu au curajul sa facă asta. Dacă faceliftul nu ridica pretul, atunci modelul asta chiar nu suna rau .

  • bica, joi, 04.01.2024 18:30

    Daca avea si ceva nuanta de hybrid in ea ca sa consume mai putin, era buna, asa e prea scumpa ptr ce ofera..