Vizibilitate

4.5

Modelele din acest segment nu pun prea multe probleme de vizibilitate, întrucât suprafața vitrată este mare, iar formele pătrățoase. Luneta este uriașă, montanții spate nu încurcă foarte tare, iar oglinzile laterale sunt corect proporționate.

Opțional, clienții primesc și o cameră video spate, cu vizibilitate la 180 de grade. Imaginea poate fi afișată fie pe ecranul sistemului multimedia, fie pe oglinda retrovizoare. Doar montanții față par să creeze unele probleme în viraje strânse.

Modificările celor de la Caselani nu afectează zonele vitrate deloc. Amprenta la sol a mașinii rămâne la fel, astfel încât nu ai de ce să îți faci griji din acest punct de vedere. Ar fi fost util să avem camera de marșarier inclusă standard pe toate versiunile.

 
  • Banditos, miercuri, 22.02.2023 12:17

    Nu mi se pare deloc scump, un Diesel de 140CP pe o platforma de utilitara/transport >5 pasageri in conditii lejere si bagaje Poate interiorul anost si complet nepotrivit cu exteriorul sa fie un punct slab, dar in rest isi merita fiecare banut.

  • DanG, miercuri, 22.02.2023 13:16

    Just because you can, doesn’t mean you should :) Mașina asta îmi amintește de faptul că italienii au făcut unele dintre cele mai frumoase mașini din istorie, dar și Fiat Multipla sau Alfa Romeo Zagato. Mie unul îmi pare un coșmar pe 4 roți.

  • Seriff, joi, 23.02.2023 06:51

    Consum declarat 5,6 si real 7,6 incep sa cred ca eram un prost cand ziceam de electrice ca consuma mai mult decat ce declara fabrica vad ca la toate e asa . Asta e mai gresesc si eu ca doar nu sunt perfect