Tehnologie

3.5

Pe frontul tehnologic, te poți bucura de o serie de opțiuni interesante pe Caselani Type HG, în funcție de cum o configurezi. Există climatizare pe două zone pentru pasagerii față, precum și climatizare pentru cei de pe locurile din spate. Există priză de 230V, prize USB și conexiune Bluetooth pentru telefonul mobil. De asemenea, în spatele volanului există un mic computer de bord, toate incluse în standard. Opțional poți bifa și un sistem Head-Up Display color, proiectat pe o bucată de sticlă. Alt nivel!

În centrul planșei de bord există un sistem multimedia proiectat pe un ecran de 7 inch. Acesta oferă suport Apple CarPlay și Android Auto (cu fir), precum și navigație cu informații live din trafic. Are un meniu simplist și un simț tactil decent. Opțional, clienții pot primi și un sistem audio cu 10 difuzoare.

Poți echipa mașina și cu faruri adaptive LED, un sistem de pilot automat cu menținerea benzii și adaptarea automată a vitezei de rulare precum și cu multe alte dotări pe care configuratorul le include, dar pe care noi nu le-am experimentat.

  • Banditos, miercuri, 22.02.2023 12:17

    Nu mi se pare deloc scump, un Diesel de 140CP pe o platforma de utilitara/transport >5 pasageri in conditii lejere si bagaje Poate interiorul anost si complet nepotrivit cu exteriorul sa fie un punct slab, dar in rest isi merita fiecare banut.

  • DanG, miercuri, 22.02.2023 13:16

    Just because you can, doesn’t mean you should :) Mașina asta îmi amintește de faptul că italienii au făcut unele dintre cele mai frumoase mașini din istorie, dar și Fiat Multipla sau Alfa Romeo Zagato. Mie unul îmi pare un coșmar pe 4 roți.

  • Seriff, joi, 23.02.2023 06:51

    Consum declarat 5,6 si real 7,6 incep sa cred ca eram un prost cand ziceam de electrice ca consuma mai mult decat ce declara fabrica vad ca la toate e asa . Asta e mai gresesc si eu ca doar nu sunt perfect