
Design
Leapmotor C10 este cu siguranță o mașină care va atrage atenția, dar nu pentru că ar avea un design spectaculos. În mare parte lumea va întoarce capul din curiozitate, pentru a înțelege ce este mașina asta și ce marcă reprezintă acel logo ciudat de pe capotă. Au fost mulți oameni care m-au întrebat „ce Dumnezeu e asta?”.
Cu siguranță a ajutat și faptul că C10 a venit cu o culoare spectaculoasă, numită Verde Glazed care este inclusă în prețul de bază. Cum spuneam, farurile și stopurile sunt full LED și primești jante de 20 de inch.
Dacă mă întrebați pe mine, consider că design-ul lui C10 este un mix între alte modele, iar aici mă refer în principal la două. Partea frontală unde regăsim și o bandă LED care unește farurile îmi aduce aminte de noul Volkswagen Tiguan, în timp ce partea din spate seamănă foarte mult cu ce am văzut pe noul Porsche Cayenne.
Deoarece este un model electric, grila frontală este complet închisă. Totodată, pentru un plus de aerodinamică, mânerele ușilor sunt ascunse în portiere. Apropo, la prima vedere pare că Leapmotor C10 nu a primit un ștergător pentru lunetă, dar și acesta este ascuns în spatele eleronului.
Bun așa, autonomie reală între 280-300 km pentru o căciulă de bani, 41.900 (minim). :)))))) Un alt chinezism penibil plin de afafiuri inutile pentru client dar rentabile pentru producător. Până și Matiz-ul avea un bord mai rafinat decât astea doua ecrane trântite în mijlocul bordului. Și nu înțeleg de ce trebuie pentru a deschide mașina să apropii cardul de acces în zona oglinzii când, chiar și pentru Logan, e suficient să-l ai în buzunar când ești în apropierea mașinii.