Nissan Navara

2.3 Diesel Turbo (dCi) 160CP 4x4 Man6 N-Connecta Cabina Dubla

Performante

4.0

Navara nu este născut pentru a doborî recorduri de accelerație sau viteză. Este un automobil cu un caracter de explorator, nu de recordman. Nu se face de râs pe autostradă sau atunci când trebuie să depășim un șir de camioane, reprizele fiind suficient de hotărâte.

Cu toate acestea, cu o accelerație de la 0 la 100 km/oră efectuată în 12 secunde, Navara se află printre cele mai sprintene pick-up-uri. Ranger-ul lui Ford este ceva mai rapid, cu 11.8 secunde, în timp ce restul modelelor din clasă au timpi de accelerare de peste 13 secunde. Viteza maximă ce poate fi atinsă de Navara este de 172 km/oră.

Tot la capitolul performanțe mai trebuie să amintim capacitățiile de off-roader deținute de modelul Navara, model care are un unghi de atac de 30 grade și un unghi de degajare de 25.6 grade. De asemenea, Navara poate traversa fără probleme vaduri de apă de până la 60 de centimetri adâncime. 

  • Tatraurs, miercuri, 21.11.2018 14:14

    Mai pui 15000 euro in plus si-ti iei Mercedes X-class.Ai aceeasi masina dar altfel te priveste lumea cand te vede cu steaua pe capota oprit pe trecerea de pietoni cu avariile puse prin Dorobanti.