Nissan Navara

2.3 Diesel Turbo (dCi) 160CP 4x4 Man6 N-Connecta Cabina Dubla

Interior

4.0

Interiorul lui Navara a început să îmbătrânească puțin, modelul având deja trei ani de la lansare. Cei care au avut ocazia să conducă alte modele din familia Nissan, Qashqai sau X-Trail, vor aprecia familiaritatea interiorului. Multe elemente sunt preluate de SUV-urile Nissan, chiar dacă interiorul nu trădează faptul că avem de-a face cu un automobil utilitar. 

Navara este disponibilă atât cu cabină dublă cu patru portiere, ca în cazul modelului testat de noi, precum și Single Cab (două locuri, două portiere, benă mai mare) sau King Cab (patru locuri, două portiere). Pentru cei care vor alege varianta cu cabină dublă, interiorul poate primi fără probleme cinci pasageri adulți. Bena este extrem de generoasă, fiind cu 7 cm mai lungă față de modelul anterior, iar capacitatea de încărcare este de 1.200 kg. De asemenea, trebuie notat că modelul Navara poate remorca până la 3.500 kg.

  • Tatraurs, miercuri, 21.11.2018 14:14

    Mai pui 15000 euro in plus si-ti iei Mercedes X-class.Ai aceeasi masina dar altfel te priveste lumea cand te vede cu steaua pe capota oprit pe trecerea de pietoni cu avariile puse prin Dorobanti.