Vizibilitate

2.5

Acea formă de concept pe care a observat-o toată lumea atunci când a fost lansată a cincea generație Supra atrage multă atenție. Este, însă, și incredibil de lipsită de vizibilitate.

Faptul că avem o capotă foarte lungă, iar distanța fizică dintre tine și botul mașinii este mare, nu te ajută atunci când vrei să parchezi cu fața. Nu-i nimic, parchezi cu spatele, dar nici acolo nu vezi mare lucru, din cauza formei modelului sport. În spate, spre laterale, vederea este obstrucționată complet, cu un mare unghi mort care ți-ar face zile negre, dacă nu ar exista tehnologia.

Avem senzori de unghi mort oferiți în standard, precum și senzori de parcare și cameră de marșarier. Toate acestea fac viața tolerabilă la volanul sportivei japoneze.

  • Alin, luni, 12.06.2023 19:48

    BMW Z4 coupe

  • Andrei, duminică, 18.06.2023 20:36

    Comparatia cu Cayman e fortata, sasiul lui 718 este din cu totul alt film, iar precizia acestuia nu are nicio legatura cu Supra sau Z4. Si, da, o manuala e fix ce trebuie pe masina asta, tocmai pentru ca e greu de stapanit si te implica serios in conducere. Strivesti acceleratia la 80km/h in treapta a treia si spatele ar vrea sa se joace. Chiar si in linie dreapta.