Tehnologie

3.5

Pe parte de tehnologie, multe lucruri au fost adoptate de la BMW. Și dacă nici BMW nu stă bine pe tehnologie, nu știu ce producător o face.

Sigur, vorbim de tehnologie ceva mai în etate, dar, totuși, funcțională. Bordul digital arată bine și e dominat de turometru, așa cum ai vrea într-o astfel de mașină. Sistemul multimedia e simplu de folosit, iar farurile adaptive LED își fac treaba bine pe timp de noapte. Tot aici putem include și suita de sisteme de siguranță menționată mai devreme.

Supra a fost creată mai mult pentru a te distra pe viraje și circuit și mai puțin pentru a-ți fura ochii cu luminițe și tot felul de invenții interesante, dar inutile la sfârșitul zilei.

  • Alin, luni, 12.06.2023 19:48

    BMW Z4 coupe

  • Andrei, duminică, 18.06.2023 20:36

    Comparatia cu Cayman e fortata, sasiul lui 718 este din cu totul alt film, iar precizia acestuia nu are nicio legatura cu Supra sau Z4. Si, da, o manuala e fix ce trebuie pe masina asta, tocmai pentru ca e greu de stapanit si te implica serios in conducere. Strivesti acceleratia la 80km/h in treapta a treia si spatele ar vrea sa se joace. Chiar si in linie dreapta.