Audi caută supremația pe cea mai mare piață auto din lume: nemții vor să-și dubleze producția din China în următorii 5 ani

Publicat miercuri, 25.04.2018 15:52 de Petre Barac

Audi vrea să-și dubleze producția din China cu ajutorul partenerului local FAW, în următorii 5 ani, după cum a declarat CEO-ul Rupert Stadler cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

Anul trecut, Audi a fost cel mai bine vândut brand premium din China, dar nemții și-au pierdut supremația în fața rivalilor de la Mercedes pe primele trei luni din 2018.

Audi nu stă cu mâinile în sân și vrea să-și recâștige poziția de lider în topul vânzărilor de pe cea mai mare piață auto din lume.

Astfel, nemții vor să dubleze producția din China în următorii 5 ani cu ajutorul partenerului local FAW, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Audi, Rupert Stadler.

Cu ocazia Salonului Auto de la Beijing din aceste zile, șeful companiei germane a subliniat că Audi vrea să lanseze nu mai puțin de 10 SUV-uri noi în China până în 2022.

De asemenea, până în 2025, Audi vrea ca 30% din vânzările sale din China să fie asigurate de modele electrice sau hibride.

Via Reuters