Noua Kia EV6 facelift apare în primele imagini: parte frontală ușor revizuită

Publicat vineri, 03.05.2024 12:59 de Alexandru Monenciu

Constructorul asiatic a publicat primele două imagini teaser cu noul EV6 facelift. Debutul pe piața din Coreea de Sud este programat pentru al doilea trimestru din 2024.

La trei ani de la debutul inițial, Kia EV6 se pregătește să primească un facelift. La scurt timp după ce și fratele de platformă, Ioniq 5, a primit un pachet de îmbunătățiri.

Noul EV6 facelift va fi prezentat în al doilea trimestru al anului. Până atunci, însă, Kia a publicat acum primele două imagini teaser.

În partea din față se pot observa farurile LED noi, mai subțiri decât înainte, grila frontală proeminentă și spoilerul ușor revizuit. În spate avem stopuri LED, cu o grafică nouă, spoiler retușat și, cel mai probabil, jantele vor suferi câteva modificări.

Sud coreenii nu au publicat imagini cu habitaclul, dar ar trebui să ne așteptăm la un volan nou și la culori noi pentru tapițerie.

Potrivit zvonurilor, Kia EV6 facelift ar putea prelua bateria de 84 kWh de la Ioniq 5 facelift. Motorizările, în schimb, ar putea fi păstrate de la EV6 pre-facelift.

Așa cum spuneam, noul EV6 facelift va debuta în al doilea trimestru din 2024. Inițial în Coreea de Sud și mai apoi va ajunge și pe celelalte piețe, inclusiv în Europa.

via Carscoops